Pokrovitelji najbolj HUDEGA pripravništva LETOS so ...

12. 5. 2023
Deli
Pokrovitelji najbolj HUDEGA pripravništva LETOS so ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Že deseto leto zaporedoma je uredništvu Cosmopolitana pod okriljem projekta Hud Job pri ustvarjanju medijskih vsebin na pomoč priskočila trojica vsestranskih in kreativnih pripravnic, ki jih bodo pri tem podprli pokrovitelji projekta.  

To leto so vlogo novinark prevzele Katarina Zuccato, Tina Mahnič in Lejla Škobić, ki bodo soustvarjale vsebine za revijo Cosmopolitan in multimedijske vsebine na spletni strani, TikTok in Instagram profilu Cosmopolitan ter za druge blagovne znamke založniške hiše Adria Media Ljubljana.

Na spletnem mestu www.cosmopolitan.si/hudjob lahko slediš dogajanju, prigodam in izzivom naših treh nadobudnih deklet, ki jih pri ustvarjanju v sklopu pripravništva podpirajo pokrovitelji projekta.

3 pokrovitelji, brez katerih #HudJob10 ne bi bil, kar je ...

Telemach

Že četrto leto zaporedoma Hud Job podpira telekomunikacijski operater Telemach, ki s svojo popolno neomejenostjo v paketih ŠE VEČ in NAJVEČ spet premika meje. 

Kot prvi v Sloveniji je Telemach zagotovil neomejen prenos podatkov brez zmanjšanja hitrosti po doseženi določeni količini prenosa. V paketu ŠE VEČ je hitrost sicer omejena na 350 Mbps, medtem ko paketi NAJVEČ nudijo pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps.

Že tradicionalno bo podjetje tudi letos prek vsebin, ki jih bodo pripravljale mlade pripravnice, izpostavljalo svojo ponudbo na trgu ter predvsem dejstvo, da Telemachovo omrežje 5G sodi med najboljše na svetu. To je pokazala analiza podjetja Opensignal, vodilnega globalnega ponudnika neodvisnih analiz in podatkov o uporabniških izkušnjah v omrežjih: Telemach Slovenija je eden od zmagovalcev za najboljšo videoizkušnjo v omrežju 5G na svetu.

Cosmo namig: Če si ''gejmarka'' oz. obožuješ igrice, moraš vedeti, da se je Telemachovo omrežje 5G med vodilne uvrstilo tudi pri izkušnji igranja iger in v pritočni hitrosti, pri kateri je bil poudarek na merjenju tipičnih vsakodnevnih hitrostih, ki jih lahko izkusiš v mobilnih podatkovnih omrežjih tega operaterja.

Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav je že od vsega začetka zvest podpornik projekta Hud Job. Na to smo pri Cosmopolitanu nadvse ponosni, saj Zavarovalnica Triglav velja kot dober delodajalec in nam je pri tem velik vzor. Veliko namreč vlaga v zdravje in dobro počutje zaposlenih, omogoča dodatna izobraževanja in razvoj kariere ter je tudi imetnik cetifikata Družini prijaznega podjetja. 

Cosmo namig 1: Še posebej bi poudarile, da Zavarovalnica Triglav podpira ženske v tehničnih poklicih, zato je odlična izbira, če zaključuješ študij naravoslovnih poklicev.

Cosmo namig 2: Se morda spogleduješ z motorji oz. si že zaprisežena mlada motoristka? Zavarovalnica triglav ti na to temo nudi veliko pametnih informacij in zelo primerno zavarovanje motorjev. Kaj je pomembno za mlade motoristke, kaj je dobro vedeti, čemu se izogniti. 

Na portalu Vse bo v redu najdeš tudi več člankov, ki jih je napisala motoristka iz prve roke.

Zavarovalnica Triglav se vsekakor lahko pohvali s posluhom za mlade, ki strumno korakajo odraslosti naproti, skrbno bdijo nad njimi in njihovimi življenjskimi preizkušnjami.

Red Bull

Ikonični slogan, da Red Bull daje krila ljudem in idejam, vodi blagovno znamko že od leta 1987. Od svojih začetkov pa vse do danes sodelujejo s številnimi vrhunskimi športniki, študenti, strokovnjaki in posamezniki, ki ljubijo nove izzive. Tako seveda podpirajo tudi naše nadobudne pripravnice, ki so polne zagona in kreativne energije.

Cosmo namig:

Njihovi napitki so vsekakor tisti, ki mladim na poti izzivov dajejo krila ter pravo energijo, s katero premagujejo ovire in so vse bližje postavljenemu cilju. Občuti še ti okus zmage z novima moktajloma Red Bull Summer Edition. 

Če drugega ne, bosta v tebi vzbudila željo po kreiranju novih in novih poletnih napitkov – z njima lahko namreč v nedogled ustvarjaš sveže moktajle različnih okusov. Če si bolj sladkosneda, ti bo zagotovo všeč Sunset Float, za vse, ki si življenje rade popestrite z nekaj pikantnosti, pa bo Spicy Citrus Refresher najboljša izbira.