To je novica za vse ljubitelje mode: k nam je končno prišla ta tako zelo zaželena modna platforma!

To je novica za vse ljubitelje mode: k nam je končno prišla ta tako zelo zaželena modna platforma! (foto: Primož Pičulin) Primož Pičulin
24. 6. 2021 | Promocijsko sporočilo

Tudi v Sloveniji smo naposled dočakali Zalando, vodilno evropsko platformo za modo in življenjski slog, ki s kampanjo #MyCityMyStyle slavi lokalno modo.

Pri Zalandu so svoj prihod v Slovenijo pospremili z modnim šovom na različnih lokacijah po Ljubljani, za piko na i pa so pripravili slavnostni dogodek, kjer so na ogled postavili fotografsko razstavo edinstvenih Zalando modnih stajlingov, v katerih so blesteli znani slovenski modni vplivneži, med drugim tudi Nataša Mernik, Gaja Prestor, Nina Kolar, Neža Spruk in Klemen Kopina.

Nad Zalandom so navdušeni tudi številni znani slovenski modni vplivneži. Več fotografij si oglejte v galeriji.

Na dogodku so se zbrali lokalni talenti iz sveta mode, modni novinarji, fotografi, umetniki in kreativci, ki so v sproščenem vzdušju izrekli toplo dobrodošlico Zalandu in se poklonili lokalni modni kulturi. Vsi skupaj so si bili enotni, da se domača modna ponudba odlično vklaplja v bogat nabor svetovnih modnih trendov, ki je na voljo na platformi Zalando.

Svež veter v domači modni ponudbi

Vodilna spletna platforma Zalando, ki ponuja največji nabor aktualnih modnih trendov v Evropi, prihaja na deset novih evropskih trgov, med prvimi tudi v Slovenijo. To je platforma, kjer lahko navdih poiščejo vse generacije, saj ruši zakoreninjena modna pravila in nas spodbuja, da ustvarimo lasten modni slog.

Na včerajšnjem slavnostnem dogodku v počastitev prihoda blagovne znamke v Slovenijo so veliko navdušenje nad edinstvenimi Zalando modnimi stajlingi pokazali tudi znani slovenski vplivneži, ki so prepričani, da bo z Zalandom v Sloveniji zavel svež modni veter.

»Nekaj posebnega je biti del te Zalando zgodbe, ki je v mojem mestu združila tako različne in kreativne posameznike. Vsi sledimo lastnemu navdihu in se izražamo na svoj edinstven način,« pravi modna vplivnica Nataša Mernik. »Zalando nas je opogumil, da pokažemo svojo individualnost na najboljši možni način – skozi izražanje sebe,« pa dodaja Neža Spruk.

Preplet lokalne modne kulture in svetovnih trendov

Zalando pod eno streho združuje tako ikonične modne oblikovalce kot ulične modne kose, otroško modo in trajnostna oblačila. V bogati ponudbi najaktualnejših modnih trendov med drugim najdemo tudi švedsko blagovno znamko Weekday in kose, pod katere so podpisane priznane modne oblikovalke Vivienne Westwood, Diane von Furstenburg in Victoria Beckham.

Pri Zalandu, kjer v ospredje postavljajo trajnost, odprtost in avtentičnost, posebno pozornost namenjajo lokalni modni kulturi. Z vstopom na deset novih evropskih trgov, med prvimi tudi v Slovenijo, bo Zalando družina tako še bolj raznolika in vključujoča.

NatalieWills, podpredsednica marketing oddelka v Zalandu, ob tem dodaja: »Zalando želi na svojih novih evropskih trgih pričarati poletje, polno navdihujočih modnih trenutkov, skozi katere spodbujamo vsakogar, da se izrazi na svoj način. Našim novim strankam izrekamo dobrodošlico in jih vabimo, naj pozdravijo svojo novo najljubšo garderobno omaro.«

Kakšno je bilo vzdušje na modnem šovu po Ljubljani, si oglejte v VIDEU:

Znani slovenski modni vplivneži so na ljubljanske ulice prinesli svež modni navdih.