Lorella Flego delila vtise z milanskega tedna mode

Lorella Flego delila vtise z milanskega tedna mode (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
19. 3. 2018

Velika poznavalka mode Lorella Flego se je pred dnevi vrnila s tedna ženske mode v Milanu. Z nami je delila prve vtise letošnjega razgibanega dogajanja, ki je bilo nadvse posebno, saj je bil vsepovsod sneg.

"Milano je bil tokrat kar zahteven, saj je vmes snežilo in je bilo zelo hladno, podobno kot v Sloveniji. Veliko smo tekali po revijah, ki so vse oddaljene ena od druge, kar pomeni, da izgubiš veliko časa s prevozom, zato je delo toliko bolj intenzivno," nam pove Lorella in razkrije, kaj bo za ženske prihodnjo zimo nadvse moderno.

"Zima 2019 diši po preteklosti, po 70. in 80. letih, tukaj so hlače z visokim pasom, ogromno lesketanja in bleščic, velika očala, moški materiali, interpretirani po žensko, ter nasploh veliko glamurja. Videli smo žensko, ki je rada opažena, je zelo samozavestna in se ne boji svoje identitete. Vijoličasta je še vedno na prestolu, mnogokrat v vseh odtenkih, od zelo svetle do temne. Make up je povsem naraven z matiranimi šminkami, lasje so prav tako naravno skodrani, videz je zdrav in mladosten. Na splošno je bila moda zelo nosljiva in primerna za vse starosti, kar mi je bilo zelo všeč."

Foto: osebni arhiv, Alpe