Lorella Flego je modno blestela

Vir: Nova
2. 6. 2015

Velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego že leta slovi kot ena od najbolj urejenih televizijskih in družabnih voditeljic, ki modno presenetijo z dovršenim stilom.

Tako je voditeljica pred dnevi na navtičnem sejmu Internautica v Portorožu od ženske populacije prejela številne čestitke za svoj dodelani modni videz. Nosila je obleko iz dveh delov v nežni slonokoščeni barvi iz linije Armani, obuta pa je bila v prečudovitih sandalah, ki so vso zadevo še dodatno nadgradile.

"Sem opazila, da so me ženske občudovale in vesela sem, da sem izbrala za vodenje kreacijo, ki ni ostala neopažena. (Smeh.) Priznam, oblekico – top in krilo – sem kupila v Milanu, v butiku modnega kralja Giorgia Armanija. Ko sem jo v morju prečudovitih zadev opazila, sem vedela, da bo odšla z mano domov. (Smeh.) Sandale v zlati barvi imam rada, zato sem se tudi za nakup teh, znamke Charlotte Olympia, odločila brez večjega premišljevanja, saj sem vedela, da so modne in se ujemajo s številnimi modnimi artikli, ki jih nosim," je razkrila lepa voditeljica, ki rada nakupuje sama, najraje v tujini, v modnih prestolnicah sveta.

Lorella