Lorella Flego: Ko razkriva sebe

20. 2. 2016 | Vir: Story
Deli

Voditeljica Lorella Flego, ki že leta navdušuje številne modne privržence s televizijsko oddajo Bleščica in spletno stranjo Glitter.si, letos pripravlja veliko novosti.

V krajšem pogovoru je razkrila kar nekaj obveznosti, ki jim želi biti kos v prihodnjih mesecih.

"Kot običajno bomo v oddaje Bleščica vključili domače modne oblikovalce ter njihovo ustvarjanje, prav tako se zelo veselimo tedna mode v Ljubljani. Hkrati smo z eno nogo v tujini, saj se bodo dogajali tedni prêt-à-porter mode, ki jih vsako sezono pridno pokrivamo. Z ekipo se resnično veselim teh trenutkov, saj prav v tujini vidiš, kako je moda resen in kreativen posel. Glede moškega tedna mode, ki je pred časom potekal v Milanu, pa se nisem odločila za odhod. Vendar ne zato, ker ni interesa, prej zato, ker so tovrstni odhodi v tujino zelo dragi, Bleščica pa je nekoliko bolj namenjena ženski populaciji, zato trenutno ostajamo pri ženski modi ter stremimo k temu, da je aktualnost informacij, revij in vsega v ospredju."

Lorella je prav tako vesela, da spletna stran Glitter.si beleži rekorden obisk in zanimanje bralk ter bralcev se veča. Stran ima kar 90 tisoč rednih bralcev, ki spremljajo vse v povezavi z modo. "Spletna stran mi omogoča veliko kreativnega pisanja in slikanja, kar me najbolj navdušuje, saj imam občutek, da sem na strani lahko popolnoma jaz, ker sem sama sebi 'šefica'. Zelo dobro so sprejete nekoliko bolj intimne kolumne ter seveda nasveti; všeč sta mi ženska energija in dejstvo, da z drugimi dekleti zelo dobro sodelujemo, se spoštujemo in ustvarjamo vzdušje prave ekipe. Končno imam ob sebi le prave osebe, ki imajo zelo podobno vizijo in modo stoodstotno spoštujejo ter jo razumejo na pravi način," pove Lorella in nam za konec dovoli še vprašanje iz zasebnosti, ki jo strogo varuje, in nam razkrije, da z njeno Sofio ni nikoli dolgčas: "Sofia gre septembra v šolo! Zdi se mi, da sem jo včeraj peljala po svetu v vozičku, zdaj pa se bliža trenutek, ko bomo kupovali knjige in zvezke. (smeh) Sicer se tega trenutka veselim, a me je hkrati malo strah, da se počasi zaključuje otroštvo, ampak to je ciklus življenja, tako je za vsakega. Zelo uživam v njeni družbi, saj se tudi sama še učim, in verjeli ali ne, ko postaneš mama, se ti odpre popolnoma nova dimenzija in gledaš na svet z drugačnimi očmi."

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Lost production

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž

Nova Story že v prodaji

Story 08/2016

Story 08/2016, od 18. 02. 2016