Lorella Flego: Milanski modni sij

Lorella Flego: Milanski modni sij (foto: Črt Čadež) Črt Čadež
Vir: Story
14. 10. 2016

Lorella Flego je ženska, ki ima modo v malem prstu in je vedno urejena od glave do peta. Pred dnevi se je vrnila iz Milana, kjer je potekal tradicionalni jesenski teden mode. Za bralke revije Story je skozi krajši pogovor razkrila kar nekaj zanimivosti z delovnega obiska modnih revij ter spregovorila o trendih, ki prihajajo.

Story: Milano je v modnem smislu vaš drugi dom, ki ga vedno obiščete delovno.

Tako je, gre za dogodek, ki me vedno naredi neskončno srečno in zadovoljno, saj sem dejansko v svojem ambientu, kar mi je zelo všeč. Poletne kolekcije za sezono 2017 so bile naravnost čudovite, delali smo veliko in zelo dobro, po toliko letih rednega spremljanja tedna mode se vse skupaj obrestuje, kar mi je seveda v čast.

Story: Kdo od modnih kreatorjev vas je najbolj prepričal?

Videti je bilo veliko sveže romantike, pliseja, prosojnosti, volančkov, prave ženstvene kolekcije, ki so tudi blizu mojemu stilu. Izpostavila pa bi Ermanna Scervina, Blumarine, Luiso Beccaria, Guccija in tudi Versaceja.

Story: Kateri kos bodo morale imeti ženske prihodnjo sezono v svoji omari, da bodo ob pravi kombinaciji oblačil v koraku z modo?

Rekla bi, da predvsem nekaj zelo nežnega in lepega, kar poudari obline in mehkobo ženskega telesa. Še vedno bodo aktualni volančki, culottes hlače in prosojne tkanine. Seksi nota namreč ne sme manjkati.

Story: Vas je v času tedna mode Sofia spremljala?

Moja mala lepotička raste in leta tečejo, da skoraj ne morem verjeti, kako hitro. Tako da je Sofia že v šoli in ima že svoje obveznosti, kar pomeni, da me ni spremljala v Milanu. Je pa res, da jo kot mama ob vseh teh mojih delovnih obiskih modnih prestolnic zelo pogrešam in srčno upam, da bo nekoč z mano, saj vem, da bi v tem krogu uživala, ker ji je estetika zelo blizu. (smeh)

Story: Kot velika ljubiteljica, ki goji strast do nakupovanja, nam lahko razkrijete, ali ste v Milanu kupili kaj posebnega zase, mogoče tudi za hčerko?

Kupila sem si brezhibno črno jakno in čudovito, dolgo krilo iz tila v črni barvi ter nekaj ličil, ki jih v Sloveniji težje najdem.

Story: Bleščica je v polnem teku, tako da pri vas počivanja ni. Kam vse nas bo letos vaša oddaja z ekipo popeljala?

Po svetu, ker je tam moda doma. Obiskali bomo največje prestolnice in se prepustili čaru mode, brez nje resnično ne gre. Govorili bomo o manekenkah, igralkah in ikonah, ki s svojim neverjetnim slogom krojijo zgodovino mode. In seveda bomo namenili nekaj prostora tudi poulični modi, ki postaja vse bolj zanimiva.

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Črt Čadež

Značke: Lorella Flego
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story41/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 41/2016

Story 41/2016, od 06. 10. 2016