Lorella Flego: Modni šov je del mene

Lorella Flego: Modni šov je del mene (foto: Zen) Zen
Vir: Lady
26. 1. 2018

Modna ikona in velika poznavalka naše in tuje mode, Primorka Lorella Flego, se s svojo delovno ekipo že pripravlja za tradicionalen zimski obisk tedna mode v tujini.

"Začetek leta je nedvomno čas, ko se modni cirkus spet spravi na noge in nam ponuja nove zamisli, navdihe, barve in kroje za sezono, ki je še razmeroma daleč. Kmalu bodo namreč na sporedu revije za zimo 2019 in prav zanimivo je razmišljati o sezoni, ki je tako daleč, ampak moda je vedno korak naprej in tudi v tem je njen čar," nam pove Flegova in doda: "Z ekipo Bleščice ter seveda za portal glitter.si bomo obiskali najbolj atraktivne modne revije in sestavili nove, drugačne vsebine za vse, željne mode. Srčno upam, da jih je veliko! Sicer je pri meni moda vedno v zraku, z njo dnevno diham in si ne predstavljam drugačnega življenja od tistega, ki ga imam."

Modrooka in vedno elegantna voditeljica od glave do peta, ne skriva, da je vse lepo prenesla tudi na svojo hčerko Sofio, s katero se radi skupaj odpravita po nakupih. "Strast do estetike in lepih stvari sem nedvomno prenesla na Sofio in že komaj čakam, da bo dovolj velika, da bo lahko šla z mano na kakšno modno revijo v tujino, saj mislim, da bi uživala. Poleg tega, da je moda lepa, so tukaj tudi prestolnice, ki jo gostijo, vedno polne kulture in čarobnih navdihov," doda za konec.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Zen