Lorella Flego o tem, kaj vse obleči in predvsem kaj ne obleči za božič

24. 12. 2019
Deli
Lorella Flego o tem, kaj vse obleči in predvsem kaj ne obleči za božič (foto: Zen)
Zen

Glede na to, da prihaja najlepši čas v letu, ne bo prav nič narobe, če bomo s svojimi oblačili zasijali tudi mi. Če ste se ob tem vprašali, kaj obleči za božič, poglejte, kaj svetuje modna strokovnjakinja Lorella Flego.

"Torej za božič bi rekla, da je dobro, če ohranimo tradicionalne božične barve: rdečo, zlato in belo. Gre za družinski praznik, zato je lepo, če smo ženske urejene in lesketajoče, a nekoliko manj, kot za novo leto. Dovoljena je sofisticirana eleganca, nedovoljena je pretirana športnost. Če tudi boste praznovali doma, to še vedno ni dober razlog za trenirko: ok, je udobna in o tem ni dvoma, a z urejenostjo pokažete spoštovanje do drugih in tudi do sebe," v uvodu pove Lorella Flego, ki v nadaljevanju poda še nekaj nasvetov glede uporabe kozmetike: "Za ženske svetujem rdečo šminko in rdeč lak na nohtih, za moške pa le detajl rdeči barvi, kot je denimo šal ali nogavice (te marsikdaj zanemarijo, so pa zelo pomemben za dober stil)."

Ker vemo, da je Lorelli blizu Italija, nas je še zanimalo, kako pomemben je ta praznik našim sosedom? "Pri Italijanih tako kot pri Avstrijcih je nedvomno tako, da je božič eden izmed najbolj pomembnih praznikov in seveda tudi razlog, da se sosedi dobro uredijo," je odgovorila Lorella, ki je za zaključek še pripomnila, da si ji zdi pri izbiri barv, "tudi bela barva super odločitev, ker je zelo elegantna in šik".

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan