Lorella Flego ostaja zaljubljena v modo

Lorella Flego ostaja zaljubljena v modo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
22. 3. 2017

Velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego je zadnje februarske dni preživela delovno, in sicer v Milanu s svojo ekipo. Tam je potekal tradicionalni ženski teden mode, ki je prikazal modne smernice prihodnjega leta in navdušil slovensko voditeljsko modno ikono.

"Letošnji Milano je bil izredno zanimiv in hkrati poučen. Vedno pravim, da te tovrstni tereni postavijo na realna tla in da se zaveš, kje pravzaprav si. Moda je zelo težek biznis, opravljajo ga načeloma tisti, ki imajo trdne korenine. Če pomislim, da sem bila letos na tednu mode že tridesetič, si lahko le iskreno čestitam," v smehu razkrije Flegova in nadaljuje: "V teh letih je bilo ogromno avantur in anekdot, ampak dejstvo je, da me moda še vedno očara tako kot prvi dan, ko sem jo ogledala z ogromnimi očmi in nasmehom na ustnicah ter sem razmišljala o tem, da se bom nekoč ukvarjala z njo. In tako je tudi bilo. Hvaležna sem za vse trenutke, ki sem jih preživela v zakulisjih, za odlične intervjuje in čudovite modne revije, ki so nas očarale s kolekcijami za zimo 2018."

Seveda smo Lorello zaprosili, da našim številnim bralkam razkrije še sveže modne trende, ki jih je opazila ob ogledu številnih modnih revij svetovnih oblikovalcev. "Še vedno bomo nosile veliko žameta, videz popestrile s krznenimi dodatki (osebno sem za umetno krzno), nosile visoke salonarje in 'mamaste' kavbojke, pa tudi širše in krajše hlače, ki pa delujejo 100-odstotno ženstveno. Stavile bomo na čudovite modne dodatke, kot so veliki kosi nakita, in marsikaj bomo ukradle tudi iz moške garderobe. Saj vem, da smo z glavo šele v poletni modi, ampak dobro je vedeti, da bo tudi prihodnja zima zelo zanimiva," pravi Lorella in v smehu sklene: "Kot sem rekla: spet sem zaljubljena v modo, svojo staro prijateljico."

Priporočamo