Lorella Flego s tem stajlingom pokazala, kakšni bodo prihajajoči trendi: Izjemno ji pristoji!

20. 1. 2021
Deli
Lorella Flego s tem stajlingom pokazala, kakšni bodo prihajajoči trendi: Izjemno ji pristoji! (foto: Zen)
Zen

Modna poznavalka in televizijska voditeljica resnično dobro ve, v katere kose oblačil se splača vložiti.

Izbrala je stajling, ki bo zagotovo v pomladnih dneh še kako priljubljen. Že nekaj časa je znano, da Lorella naravnost obožuje mehke pletenine. Tokrat je izbrala belo pleteno midi krilo, krojeno na zvonec in z zanimivim dodatkom - vzorcem kite.

Krilo je kombinirala z nežno, malce prosojno belo bluzico z okroglim ovratnikom iz mehkega, kakovostnega materiala. Rokavi bluze so okrašeni z belimi biserčki. Bela barva ji kot temnolaski izjemno lepo pristoji, saj še poudari njen mladosten obraz.

Zraven je obula elegantne salonarje z visokimi petkami v svetlo bež barvi in tako poskrbela za usklajen videz. Ob slikah, ki jih je objavila na svojem Instagram profilu, je zapisala, da ji je ta kombinacija nadvse všeč, njene sledilke pa so se strinjale, da ji lepo pristoji.

Če že pogledujete po kosih, s katerimi bi si radi popestrili pomladno garderobo, zagotovo ne boste zgrešili, če se zgledujete po Lorelli. Morda v kotu vaše omare počiva podobna bluza ali pleteno krilo in boste s pravimi dodatki lahko ustvarili trendovsko kombinacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž