Lorella Flego z brezčasnim jesenskim stajlingom pokazala, kaj je prava eleganca: To boste hotele imeti v omari

25. 9. 2020
Deli
Lorella Flego z brezčasnim jesenskim stajlingom pokazala, kaj je prava eleganca: To boste hotele imeti v omari (foto: ZEN)
ZEN

Modna poznavalka in voditeljica nas vedno znova razveseli s kosi oblačil in stajlingi, ki so vredni posnemanja.

Medtem ko je poleti na družbenem omrežju redno objavljala slike v kopalkah - tako enodelnih kot dvodelnih - je s prihodom jeseni Lorella že začela razveseljevati svoje sledilke z atraktivnimi jesenskimi kosi.

Na tej sliki jo lahko občudujemo v jesenskih odtenkih rjave barve in v elegantnih čevljih z visoko peto, ki vizualno podaljšajo njene vitke noge. Kljub temu, da je stajling videti nekolikanj formalen, je mini krilo na preklop z resicami tisto, ki nekako "razbije" resnost in doda dozo igrivosti.

Rokavi plaščka, ki ga nosi, so obrobljeni z umetnim krznom, puloverček pa je poživila z broško. Njeni lasje so speti v čop, tako da do izraza pridejo Lorelline lepe poteze obraza. Nič čudnega ni, da so bili njeni sledilci navdušeni in so ji namenili veliko komplimentov.

Ta stajling je primeren tako za dnevne obveznosti in poslovne sestanke, z manjšimi spremembami pa tudi za kakšen slovesnejši dogodek. Kosi so večni in uporabni v drugačnih kombinacijah, tako da vsekakor ne boste zgrešile, če svojo jesensko garderobo dopolnite s kakšnim podobnim oblačilom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The biscuit shade for Fall 🍪

A post shared by @ lorellaflego on

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž