Lorella Flego z veseljem pomaga drugim pri stilski preobrazbi

Lorella Flego z veseljem pomaga drugim pri stilski preobrazbi (foto: Robert Krumpak) Robert Krumpak
Vir: Story
14. 5. 2017

Mi smo vedno urejeno Lorello pred dnevi srečali v koprskem Planetu Tuš, kjer je imela v sklopu nakupovanja do polnoči zelo zahtevno nalogo skozi stilsko preobrazbo pomagati pripadnicam nežnejšega spola, ki so se z lepo voditeljico z veseljem odpravile po trgovinah.

Modna voditeljica si je vzela čas tudi za Story ter nam razkrila, da ji takšni projekti dajo dodatno energijo in veselje, ko vidi, da lahko določeni osebi v nekaj korakih pomaga do popolnega navdušenja oz. novega videza.

"V takih primerih pride v ospredje moje poznavanje mode in aktualnih trendov. Dejansko se ženske vedno sprašujemo, kaj bi lahko nosile, kupile in oblekle. Tako da jaz sem vedno na voljo, da svetujem po svojih močeh in v sklopu voditeljske naloge v vsakem nakupovalnem centru napovem, kakšni so trendi v trgovinah za letni čas oz. prihajajočo sezono. Vsi nakupovalni centri po Sloveniji imajo svoje trgovine, ki skozi marketing predstavljajo svoje trende. Ob zelo pestri ponudbi je treba pri pomoči posamezniku do boljšega sloga najti tisto pravo rdečo nit," je dejala Lorella.

"Včasih nam to uspe, drugič ne. Zato je prav, da ženskam in moškim ravno skozi to idejo oz. priložnost svetovanja in preobrazbe damo neko idejo, kako bi lahko izbrali svoj slog ter ga nato le nadgrajevali z različnimi modnimi kosi. V smislu stila, ki bi bil najprimernejši zanje. Gre seveda za nasvete oz. ponudbo idej. Nato pa se posameznica oz. posameznik odloči, kaj bi poskusil oz. kupil," je jasna Lorella.

Pravi, da ji je vsaka oseba pravi izziv: "Delati z ljudmi je vedno velik izziv, saj se srečuješ z različnimi energijami in konec koncev težavami. Vedno pravim, da smo ženske v eni smeri zelo kompleksne - ravno zaradi forme in telesa. Rada svetujem tako ženskam s popolno postavo kot takim, ki imajo težave s kilogrami. Treba pa se je zavedati, da moda ni ravno prilagodljiva in je narejena za ženske in moške, ki so ustvarjeni po nekih standardih. Uživam v tem delu in sem prisotna pri preobrazbah, ko me ženske poiščejo ravno po porodu, ko se njihovo telo spremeni, ali pa po drugi strani ženska, ki bi rada slog nadgradila z neko zapeljivostjo oz. modnim kosom ter s tem presenetila partnerja. V stilu, da bi ženska rada pridobila nazaj tisto ženstveno noto, ki jo je skozi neko obdobje zaradi drugih obveznosti postavila na stranski tir."

Lorello smo vprašali tudi o njenih trenutnih priljubljenih trendih. "Če sem iskrena, me v tem pomladno-poletnem času navdušujejo naborki na srajcah, oblekah. Delujejo mi zelo ženstveno, pa čeprav sem bila na začetku zelo skeptična do 70. let in sem si mislila, da je to obdobje že mimo in ni zame. A sem spoznala, da sta mi ta 'flower power' energija, ki je v zraku s polno mero rožic, in podeželski stil zelo blizu. V tem trenutku je moda res tako raznovrstna, da je skoraj nemogoče, da tako ženska kot moški pri vsej ponudbi ne bi našla česa primernega zase."

Alojz Petrovčič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story19/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 19/2017

Story 19/2017, od 04. 05. 2017