Lorella Flego zaupala, kakšni so modni trendi za prihajajočo pomlad

Modna poznavalka Lorella Flego je v hotelih LifeClass Portorož posnela serijo promocijskih fotografij s pridihom pomladi. (foto: Zen) Zen
Vir: Lady
29. 3. 2019

Prvi vikend v marcu je minil v znamenju modnih trendov in pomladnega prebujanja. 

Modna poznavalka Lorella Flego je v hotelih LifeClass Portorož posnela serijo promocijskih fotografij s pridihom pomladi. Zaupala nam je, kako se spopada s spomladansko utrujenostjo in kakšni so letošnji modni trendi.

► Prihaja pomlad in z njo toplejši del leta. Kako premagujete spomladansko utrujenost?

Če povem po pravici, nisem nikoli utrujena. Imam kar tempo vse leto, tako da nimam večjih težav s tem. Ko se prebuja narava, se prebujam tudi jaz. Opažam morda samo večjo željo po dopustu in oddihu. Poleti lahko namreč kam grem in imam več časa zase. Takrat se umirijo vse produkcije na televiziji.

► Za krepitev imunskega sistema ste pri nas poskusili tudi jogo in dihalne vaje z našim specialistom ajurvede Ajilom. Kakšna je bila izkušnja?

Bilo je zelo naporno, ker je Ajil zelo zahteven. (smeh) Je pa bila izkušnja zelo zanimiva. Navdušilo me je, da kljub temu da joga sicer ni vadba z utežmi ali kardiovaskularna vadba, ob kateri se človek zelo spoti ali utrudi, z določenimi vajami, ko zadržiš telo v nekem položaju, mišice zelo delajo. Prav prijetna, ampak naporna izkušnja. (smeh)

► Glede na to, da ste modna poznavalka in blogarka z velikim številom sledilcev in sledilk – kakšni so trendi za letošnjo pomlad? Kaj bomo nosile?

Nosile bomo barve, trendi pa so različni. Po eni strani bomo videli veliko bež barve in – kar je mogoče neobičajno za poletno sezono – 'colour block' od glave do peta (ena barva, op. a.). Prihaja tudi koralna barva, ki so jo razglasili za barvo letošnjega poletja in jo bomo videli pri šminkah, lakih za nohte in oblačilih. Spet je modna mint barva in na splošno zelena. Vrnili se bodo pa tudi kostimi, ki smo jih nosile v 90. letih. Tokrat bodo malo drugačni. Značilne so krajše hlače, širše hlače, visok pas, daljše jakne, tako da bodo te kombinacije zanimive tudi za mlajše ženske. Je pa treba kostim kombinirati na pravi način, da nas ne postara. Poletje prinaša tudi nove kostime, ki so zelo mladostni!

Besedilo: L. Š. // Fotografije: Zen, Lifeclass Hotels & Spa