Trendi Promocijsko sporočilo

Luksuzna nega s citrusi in olji za blond lase

9. 3. 2015
Deli
Luksuzna nega s citrusi in olji za blond lase (foto: Schwarzkopf)
Schwarzkopf

Claudia Schiffer zagotovo velja za najlepši nemški izvozni 'artikel'. Stilska ikona s prečudovitimi dolgimi blond lasmi se je pridružila Schwarzkopfu.

Popolna blond barva las, popoln stil in popolnoma negovani lasje ... ta opis zagotovo ne velja za nobeno drugo žensko v tolikšni meri kot za top manekenko Claudio Schiffer. Toda to se bo zdaj spremenilo, saj se je Claudia Schiffer povezala s Schwarzkopfom, rezultat pa je nova linija za nego las, ki smo jo poimenovali essence ULTÎME BLOND & BRIGHT.

Nova linija združuje šampon, regenerator, sprej za posvetljevanje in petminutno negovalno masko, ki blond lasem posreduje še bolj izrazit in sijoč lesk.

Podarjamo!

Tako sprej kot negovalno masko prav ta hip podarjamo tudi na naši facebook spletni strani.

Henkel z vodilnimi blagovnimi znamkami in tehnologijami posluje po vsem svetu na treh poslovnih področjih: Pralna sredstva in čistila, Beauty Care ter Lepila in tehnologije. Družba je bila ustanovljena leta 1876. Z blagovnimi znamkami, kot so Persil, Schwarzkopf in Loctite, zaseda vodilne tržne položaje tako v segmentu potrošniških dobrin kot tudi na področju izdelkov za industrijsko uporabo. Zaposluje okoli 47.000 sodelavcev. Poroča o 16,4 milijarde evrov prihodkov od prodaje in 2,5 milijarde evrov dobička iz poslovanja v poslovnem letu 2013. Prednostne delnice družbe Henkel kotirajo na nemškem borznem indeksu DAX.