Marjan Krnjič in Jožef Sraka: Do modnega šova v Londonu z Adrifundom

Marjan Krnjič in Jožef Sraka: Do modnega šova v Londonu z Adrifundom (foto: Promocijski material) Promocijski material
21. 8. 2017

Mlada modna oblikovalca Marjan Krnjič in Jožef Sraka sta oborožena s strastjo do mode pogumno odhitela novim izkušnjam in sanjam naproti – v London, natančneje – v London po lastni modni šov!

Kraljičino mesto, ki je danes tudi njun dom, modne smernice postavlja zelo visoko, zato so bile sanje o »modnem šovu« zelo drzne in hkrati nujne! Vendar sta Marjan in Jožef vedela, da bosta le s pravim dogodkom in v pravem mestu lahko prepričala bodoče kupce, novinarje in ljubitelje mode. Zato sta se odločila, da bosta idejo razvila do konca in sredstva za organizacijo dogodka začela zbirati kar preko spletne platforme ADRIFUND. Cilj akcije je bil, da zbereta 10.000€ »Mnogi so se spraševali če nama bo uspelo. No, zdaj se lahko sprašujemo o tem, za koliko bova presegla cilj. Želiva in upava na najboljše, saj si bova tako lahko privoščila samo najboljše za modno revijo,« pravi Marjan.

Akcija zbiranja sredstev traja od 20. junija (skupaj 60 dni). Uradni zaključek bo 19. avgusta. Glede na uspeh akcije (zbranih je že skoraj 10.000€), sta Marjan in Jožef že v nizkem štartu s programom za modno revijo, ki bo predvidoma novembra. V Londonu ju bo kmalu obiskala manekenka Katarina Jurkovič, ki bo za potrebe šova posnela video. Ta isti material bo uporabljen tudi v video spotu mlade londonske umetnice in glasbenice July Jones. Gostja šova bo zagotovo Nina Maurovič. Med mnogimi priznanimi umetniki se jima bo pridružila tudi slikarka in umetnica Nadja Kananović.

Za vse, ki so ju podprli in ki ne bodo uspeli priti v London, bodo modni šov pripravili tudi 23. decembra v Mariboru (Hiša zabave TRUST).

Za pričeske na šovu bo poskrbel najboljši Slovenski frizer Džimi Zemljič (6. mesto na mednarodnem tekmovanju v Dubaju), za makeup pa Barbara Visket. Razplet akcije lahko spremljate na spletni strani Adrifunda.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri