Marjan Krnjič: "Obleči Kate Middleton bi bil izziv in čast!"

Marjan Krnjič in Jožef Sraka  (foto: Marjan Krnjič Press) Marjan Krnjič Press
6. 11. 2017

Kate Middleton - velja za pravo modno ikono in je znana po tem, da ista oblačila v različnih kombinacijah obleče večkrat, da ne nosi samo oblačil s podpisi znanih modnih oblikovalcev in da rada poseže po cenovno dostopnejših kosih.

Pa vseeno - samo lani bi naj vojvodinja zapravila 15 tisoč dolarjev. No, Kate sicer po nakupih ne hodi sama, temveč to počne njena stilistka Natasha Archer, ki poskrbi, da so vsi njeni videzi popolni, predvsem pa primerni priložnosti. Kaj je o njenem stilu povedal mladi modni oblikovalec Marjan Krnjič, ki bo v začetku drugega leta pripravil veliki modni spektakel prav v »njenem« mestu: »Že nekaj časa se poigravam z mislijo, da bi oblekel Kate. To bi bil res super izziv in čast! Sicer se pa Kate drži varnega. Ne osupne ampak tudi prizadene ne. Je lepa. Po protokolu.«

Kakšna pa so pravila oblačenja za Kate?

kate

Na uradnih dogodkih ne sme nositi hlačnega kostima, pač pa le obleke in krila (ne smejo odkrivati kolen), pod katerimi morajo obvezno biti najlonke, saj so gole noge prepovedane. Prav tako ne sme nositi nikakršnih vulgarnih oblačil.

Kar se tiče čevljev, je ne boste videli v čevljih s polno peto, odpadejo pa tudi čevlji s platformo. Predpisana je tudi dolžina naramnic pri torbicah. Te namreč ne sme obesiti čez ramo, lahko pa jo drži v roki ali pod komolcem.

Zanjo pa veljajo tudi stroga pravila glede ličenja. Odpadejo divje barve laka za nohte, lasni dodatki in prameni, tudi z obrvmi ne sme pretirano eksperimentirati.

profimedia

Priporočamo