Marko Hriberšek ji je na odru odstrigel čop in šokiral

Marko Hriberšek je frizerske trende zbral v dobrodelnem koledarju, katerega izkupiček od prodaje bo namenil za izlet otrok iz socialno ogroženih družin, podprli pa so ga njegovi modeli, akrobatski duo Flipping Art, plesalki  Exquisites in pevka Maja Založnik. (foto: Marko Hriberšek Press) Marko Hriberšek Press
7. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Drzni frizer Marko Hriberšek je prihajajoče frizerske trende zbral v koledarju, predstavil pa jih je tudi na avantgardni modni reviji, kjer ni šokiral in navdušil le s svojimi drznimi frizurami.

Med nastopom je namreč eni od svojih zadovoljnih strank kar na odru odstrigel več kot 30 centimetrov dolg čop.

»Z Urško sva se dolgo časa pogovarjala o spremembi in, ko mi je zaupala, kaj želi narediti, sem ji prisluhnil in z veseljem povem, da bomo lase, ki sem jih danes odrezal na odru, darovali organizaciji The Little Princess Trust v London, kjer bodo iz njih naredili lasulje za otroke, ki se borijo z rakom,« je razložil Marko, ki je znan po svojem vključevanju v dobrodelne projekte. Pod njegovim okriljem je nastala tudi akcija Odreži drugačnost, v okviru katere je zbral 50 frizerjev iz vse Slovenije, ki so en dan strigli na istem mestu in denar namenili za otroke s posebnimi potrebami. Tudi izkupiček od prodaje koledarjev bo namenil za izlet otrok iz socialno ogroženih družin.