Massovo poletje barvitih petk

Massovo poletje barvitih petk (foto: Mass Promo) Mass Promo
27. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Poletje odpira neskončne modne priložnosti, še posebej ko pride do izbire petk. Barve se poleti razbohotijo po vseh modnih kosih, še posebej izstopajoče pa so na čevljih.

Barvne petke iz Massa bodo v vsak stajling vpeljale barvito veselje. V Massu pravijo, da so letos obvezni živobarvni sandali, posebej trendi pa so takšni z must have debelo kockasto peto. In zelo popularna peta je to poletje nižja kockasta peta. Stabilni, moderni in ne prav visoki sandali so popolna kombinacija za trendi a hkrati udoben stajling, saj je hoja v njih veliko lažja kot v visokih petkah. Pa še podajo se k vsakemu stilu. Zamislite si oranžne sandale iz semiša, okrašene z letos obveznimi biseri, ob razparanem džinsu in beli majici. Ali pa skupaj s cvetlično romantično obleko ali v družbi mini krila in kratke majice, odlične pa so tudi za bolj poslovni stajling, ki ga v trenutku popestrijo. Za barvit, živahen in hkrati ženstven korak.

Vsi ljubitelji modne obutve bodo našli vsakodnevno modno inspiracijo in stilski nasvet na novem modnem portalu in vodniku po modnih korakih, ki je s pomočjo izbranih blogerk in strokovnjakinj dobil ime 'But First, Shoes!'.

Priporočamo