Mati, kave bi (spet)!

Mati, kave bi (spet)! (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
12. 11. 2021 | Promocijsko sporočilo

Poznate tisti občutek, ko navsezgodaj vstanete, iz kuhinje pa že diši po topli skodelici kave? Ne? Hm, čudno. Kakorkoli, predstavljamo vam vrhunski kavomat znamke Philips, s pomočjo katerega boste ob katerikoli zgodnji budnici prešerno skočili iz postelje.

Kavni aparati so obvezen kuhinjski pripomoček vsakega navdušenca kofeina. Ne le da so kavni aparati Philips znani po okusni kavi in izjemno dolgi življenjski dobi, temveč se tudi vizualno lepo podajo k prav vsaki kuhinji.

Za razliko od tradicionalnih samodejnih espresso kavnih avtomatov z jeklenim mlinčkom so vsi Philipsovi Saeco aparati opremljeni s kar 100 % keramičnim mlinčkom. To pomeni, da boste vedno znova lahko uživali v kavi brez okusa po zažganem. Mar niso to sanje vsakega kavopivca? Izbirate lahko med petimi nastavitvami. Od finega mletja zrn za karseda bogat espresso pa vse do grobega mletja za bolj lahkotno skodelico kave.

Ne boste verjeli, a patentirana tehnologija Latte Perfetto mleko speni kar dvakrat! Samo z enim dotikom gumba ustvari gost in enakomeren mlečni tok brez škropljenja neposredno v skodelico. To pa zahvaljujoč edinstvenemu vrču z dvema predelkoma in samodejnim ciklom odstranjevanja vodnega kamna, ki ju je mogoče odstraniti in hraniti kar v hladilniku. Saj veste, vse za dodatno udobje in higieno.

Hitra in enostavna priprava

S Philipsovim espresso avtomatom nikdar več ne boste čakali na svojo kavo. Tehnologija Thermospeed namreč skrajša čas priprave in zagotavlja optimalno temperaturo espressa v zgolj trenutku. Za to potrebujete kar 66 % manj vode, kar posledično pomeni tudi manj ponovnih doziranj.

S filtrom Aqua Clean lahko pripravite do 5.000 skodelic brez odstranjevanja vodnega kamna. Noro, kajne? Napreden filter čisti vodo s kar tremi edinstvenimi tehnološkimi lastnostmi. Mikropore filtra ustavijo onesnaževanje vode, tehnologija izmenjavanja ionov iz vode pa odstrani kalcij še preden ta doseže vaš kavni aparat. Voda kroži po daljši poti preden doseže vaš kavni aparat, kar pa zagotavlja še globlje čiščenje. Za okusnejšo kavo in manj napora priporočamo, da filter menjate na tri mesece.

Vzdrževanje čistoče vrčka za mleko kavnega aparata je pogosto lahko pravi trn v peti. Zdaj je to opravilo lahko enostavneje kot kadarkoli prej. Zahvaljujoč ciklu parnega čiščenja, je integrirani penilnik mleka samodejno očiščen. Brez praznjenja vrčka pa bodo odstranjeni tudi vsi ostanki mleka. Higieničnost je potrjena s certifikatom neodvisnega nemškega testnega inštituta VDE.

Priporočamo