Meghan Markle narekuje trende: Kar obleče, se takoj prodaja!

Meghan Markle narekuje trende: Kar obleče, se takoj prodaja! (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2019

Vojvodinja Susseška si je izborila mesto med modnimi ikonami, saj se kosi oblačil in modnih dodatkov, ki jih nosi v javnosti, takoj začnejo bolje prodajati. Tako je prišla tudi na vrh seznama najvplivnejših modnih ikon v tem letu.

S prvega mesta je tako izrinila lansko ikono, Kylie Jenner. V letnem poročilu globalnega servisa, ki spremlja vedenje potrošnikov na spletu, Lyst, je zapisano, da je Meghan Markle sprožila kar 21-odsotno zvišanje iskanja kosov oblačil, ki jih je nosila.

Meghan Markle

Lani je vojvodinja zavzemala tretje mesto, bolj vplivne pa so bile zvezdnice resničnostnih šovov in članice klana Kardashian - Jenner. Letos se Kim Kardashian in vojvodinja Kate Middleton nista uvrstili med prvo deseterico, poroča Daily Mail.

Lyst je globalni servis za analizo potrošnikov na spletu, ki zajema najbolj znana podjetja in blagovne znamke, ki jih je kar okrog 12.000. Meghan Markle je edina članica kraljeve družine, ki je na seznamu, sicer na njem prevladujejo modno ozaveščeni glasbeni zvezdniki in zvezdnice.

Priporočamo