Meghan Markle prvič v tem letu v javnosti, v Lodonu je pokazala novo podobo in čudovito modno kombinacijo

Meghan Markle prvič v tem letu v javnosti, v Lodonu je pokazala novo podobo in čudovito modno kombinacijo (foto: Profimedia) Profimedia
9. 1. 2020

Vojvodinja Meghan Markle je znana po svojem odličnem modnem okusu, ki tudi v novem letu naravnost navdušuje.

Modni kritiki so že nestrpno čakali, da se je vojvodinja Meghan Markle vrnila v London, saj so že pošteno pogrešali njene modne kombinacije, ki so vedno nekaj posebnega.

Zdaj se jim je želja izpolnila, saj je Meghan nazaj na Otoku, za svoje prvo javno pojavljanje v novem letu pa je izbrala prav posebno modno kombinacijo,  s katero je seveda v hipu navdušila.

Tokrat je izbrala rjavo kameljo kombinacijo barv in močno navdušila s čeveljci v nekakšni žametni podobi, ki so bili videti še kako lični in kraljevski. Modni kritiki so bili nad njeno izbiro več kot navdušeni in zdelo se je, da je Meghan znova vse očarala in še utrdila svoj status modne ikone.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The royal PDA! Prince Harry and Meghan Markle put on a VERY public display of affection during visit to London's Canada House to thank High Commissioner for their private holiday during six-week Xmas break. The Duke and Duchess of Sussex held hands and walked closely next to each other this afternoon as they visited Canada House to meet the country's High Commissioner in London, Janice Charette. Meghan wore a mix of tans and camel colours for her appearance - pairing a £650 coat from her favourite designer Stella McCartney with a £12.99 polo neck from H&M and £85 skirt from Massimo Dutti. The Sussexes spent their first Christmas with baby Archie in a £10.7million eight-bedroom waterfront mansion owned by a mystery multi-millionaire in one of the most idyllic spots on Vancouver Island. #meghanmarklenews #meghanmarklecoat #replimeghan #duchessonabudget . . . . . . . . . . . . . . . . #meghanmarklestyle#meghanmarklecloset #whatmeghanwore  #replimeghan #meghanmarkle #meghan#meghanmarklefashion #duchessofsussex#duchessofsussexstyle  #dutchess #thebritishroyalfamily#royalstyle #royallook #duchessonabudget#celebritystyle #dresslikeaduchess#dresslikearoyal #dresslikeroyalty#royalfamily #britishroyal #royalstyle

A post shared by Duchess On A Budget (@duchessonabudget19) on

Številni pa so opazili, da ima vojvodinja tudi precej daljše lase, ki novembra še niso bili tako zelo dolgi, ko se je zadnjič uradno pojavila v javnosti. Vsekakor je z novo podobo izjemno lepa in videti je, da ji je počitek še kako dobro del, saj je delovala srečnejše kot kdajkoli prej.