Meghan Markle še vedno narekuje trende: Tokrat je bila v ospredju reciklirana torbica

Meghan Markle še vedno narekuje trende: Tokrat je bila v ospredju reciklirana torbica (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2020

Meghan Markle in princ Harry sta pred nekaj dnevi pripotovala v Kanado, kjer so ju v objektiv ujeli radovedni fotografi.

Kljub temu, da sta se odrekla življenju na dvoru, javnost še vedno zanima, kje sta in kaj počneta. Pa tudi Meghanin styling je vedno pod drobnogledom. Tokrat je iz letala izstopila v nekoliko bolj sproščeni opravi, a poglede je pritegnila njena nenavadna torbica.

Meghan Markle

Tokrat se je odločila za temno modro Pradino torbico, ki je izdelana iz plastičnih odpadkov iz oceana. Njena cena je vrtoglava, saj je vredna kar 1.790 dolarjev. Material, ki se imenuje econyl, je mogoče neštetokrat reciklirati.

Bili so opaženi tudi njeni čevlji. Gre za balerinke blagovne znamke Rothy's, ki so prav tako narejene iz materijalov, pridobljenih iz plastenk. Stanejo 125 dolarjev, Meghan pa jih je kombinirala s športnim outfitom - črno jopico, črnimi kavbojkami in črtasto srajco.

Ni kaj, res se zavzema za ohranitev okolja - tudi z dodatki iz recikliranih materialov. Ker je znano, da številne dame rade kopirajo Meghan, upajmo, da bodo pogosteje izbrale kose, ki so izdelani iz recikliranega blaga.

Priporočamo