Meghan Markle v beli obleki vsem jemala dih, Kate Middleton takšne še nikoli nismo videli

Meghan Markle v beli obleki vsem jemala dih, Kate Middleton takšne še nikoli nismo videli (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2019

Vojvodinja Meghan Markle je bila videti v beli obleki naravnost osupljivo in nihče ni ob njej ostal ravnodušen.

Vojvodinja Meghan Markle je na desetdnevni kraljevi turneji po Afriki osupljala s svojo eleganco in prefinjenimi modnimi kombinacijami. Vse pa se zdi, da je najlepšo modno kombinacijo hranila prav za konec, ko je oblekla dolgo belo obleko, ki ji je bila pisana na kožo. 

Vojvodinja je v njej naravnost blestela in tako še enkrat več dokazala, da je na Otoku prava modna ikona. Njen modni stil je precej drugačen od tistega, ki smo ga vajeni gledati pri vojvodinji Kate Middleton. Kate je simbol za umirjeno, britansko eleganco, Meghan pa je s svojimi modnimi kombinacijami na dvor vnesla tudi nekaj hollywoodskega glamurja in pridih zvezdništva.

Za Meghan so bile to prve večje kraljeve obveznosti po rojstvu princa Archija, ki ga je rodila v začetku maja. Številni so bili presenečeni, da se je tako zelo hitro vrnila h kraljevim obveznostim, a kot kaže naravnost uživa v svoji kraljevi vlogi in ne želi biti zgolj v vlogi mame. Archie je kraljevi par spremljal tudi na turneji po Afriki, kjer je požel val navdušenja.