Meghan Markle v čevljih, ki jih Kate Middleton nikoli ne bi obula

Meghan Markle v čevljih, ki jih Kate Middleton nikoli ne bi obula (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2019

Po tem, ko je Kensingtonska palača objavila imena štirih dobrodelnih organizacij, ki jih bo Meghan vzela pod svoje pokroviteljstvo, je vojvodinja obiskala eno od organizacij. Ta pomaga nezaposlenim in ogroženim ženskam.

Gre za organizacijo Smart Works, ki nezaposlenim ženskam zagotavlja tečaje in ustrezna oblačila za zaposlitvene razgovore. Da bi spoznala delo organizacije, je Meghan obiskala sedež organizacije v Zahodnem Londonu.

Ob prihodu je Meghan predstavnike organizacije pozdravila v elegantni kombinaciji, ki je poudarila njen nosečniški trebušček. Nosila je ozko črno obleko blagovne znamke Hatch v kombinaciji z bež plaščem iz modne hiše Oscar de la Renta. Obula pa si je malce drznejše elegantne črno-bele čevlje z visoko peto, ki so delo oblikovalca Giovannija Rossija. No, takih čevljev si Kate Middleton zagotovo ne bi obula.

čevlji

Tokrat se je vnovič odločila za miniaturno črno torbico s podpisom Victorie Beckham, ki jo je že nosila ob drugi priložnosti - izbrala jo je namreč za udeležbo na božični maši, kjer je bila vsa kraljeva družina.

Meghan Markle

Priporočamo