Meghan se je očitno poslovila od visokih petk - več ji pomeni udobje v balerinkah!

Meghan se je očitno poslovila od visokih petk - več ji pomeni udobje v balerinkah! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 10. 2018

Noseča Meghan Markle, ki se skupaj z možem, princem Harryjem, mudi na obidku v Avstraliji, je (ponovno) prekršila eno od pravil kraljevega dvora.

Tokrat gre za njeno obutev. Meghan, ki je vedno elegantno urejena od glave do pet, je dala prednost udobju pred videzom.

balerinke

Obula si je namreč balerinke, ki so vsekakor udobnejše za nosečnice in za hojo po peščenih (pa tudi drugih) površinah. No, stilisti vsekakor niso zadovoljni, saj večinoma zavračajo balerinke, še posebej, ko gre za pojavljanje znanih oseb na pomembnih družabnih dogodkih.

Meghan in Harry na plazi

Članice kraljeve družine le redko nosijo obuvala z ravnimi podplati na uradnih potovanjih in dogodkih. Se je pa spet izkazalo, da se vse, kar si Meghan obleče (ali v tem primeru obuje) - pozlati. Črne balerinke blagovne znamke Rothy's stanejo 125 dolarjev in že poročajo, da se je prodaja tega modela povečala.

Lahko bi rekli, da je Meghan malce pohitela - vojvodinja Kate Middleton je v tretjem mesecu nosečnosti še hodila v visokih petkah, Meghan pa je že v 12. tednu prednost dala udobju in svojemu dobremu počutju. Bravo, Meghan!

Priporočamo