Melania Trump s svojim slogom vedno znova očara!

Melania Trump s svojim slogom vedno znova očara! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2019

Prva dama ZDA je se je po travniku pred Belo hišo sprehodila v čevljih z visokimi petami, a tokrat ni nosila obleke, temveč hlače, ki so skorajda obvezni modni kos v omari vsake ljubiteljice modnih trendov.

Modno prizorišče je v tej sezoni zopet osvojil tako imenovani safari look in obleka v cargo stilu. Očitno je Melania z navdušenjem dočakala ta trend, saj ji odlično pristoji.

Melania Trump

S soprogom Donaldom je minuli konec tedna preživela v Bedminstru v zvezni državi New Jersey, ob vrnitvi v Washington pa se je prva dama odločila za udobni trend, ki ga je kombinirala s svojimi priljubljenimi čevlji. Slednji morda niso najbolj udobni za hojo po travi, ampak vtis, ki ga pustijo (skupaj z ostalimi kosi) pa je res odličen.

Cargo hlače v rjavkasti barvi je Melania kombinirala s srajco v modri barvi, nosila pa je tudi sonča očala. Čevlji z visoko peto so se barvno ujemali s hlačami. V njih prvo damo ZDA redko vidimo, saj se najpogosteje odloča za obleke midi dolžine, ob slovesnih priložnostih pa nosi dolge, večerne obleke.