Melania Trump v beli obleki v središču pozornosti, a vsem ni bila všeč

Melania Trump v beli obleki v središču pozornosti, a vsem ni bila všeč (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2019

Kjer koli že se pojavi prva dama ZDA, vedno pritegne pozornost. Tako je bilo tudi ob ameriškem praznovanju Dneva neodvisnosti, kamor je prišla v elegantni beli obleki.

Gre za obleko modne blagovne znamke Carolina Herrera s tankimi črtami v različnih barvah, obula pa si je rožnate čevlje z vrtoglavo visokimi petami blagovne znamke Louboutin, ki sicer velja za njeno priljubljeno blagovno znamko.

A Melania Trump se tudi tokrat ni mogla povsem izogniti kritikam. Midi obleka z asimetričnim zgornjim delom, ki je okrašena s pentljo, ni zadovoljila vseh okusov. Tokrat je vsaj niso mogli kritizirati zaradi cene, saj obleka stane 1.200 dolarjev, a so se hitro našli zlobni jeziki, ki so menili, da obleka ni dovolj slovesna za tako priložnost.

Melania TrumpNa družbenih omrežjih so se pojavili nič kaj prijazni zapisi: "Prva dama nosi obleko, ki je videti kot odeja," "Ali misli, da je na Olimpijskih igrah?" in podobno.

No ja, vedno pa res ne moreš ugoditi vsem, kajne? Mi lahko samo pripomnimo, da se nam zdi tudi v tej obleki zelo elegantna.

Priporočamo