Melania Trump v nadvse ljubki obleki pritegnila veliko pozornosti

Melania Trump v nadvse ljubki obleki pritegnila veliko pozornosti (foto: Profimedia) Profimedia
19. 2. 2020

Prvo damo ZDA smo vajeni videti v dragocenih oblekah in modnih dodatkih, a tokrat se je odločila za staro obleko.

Melania za pojavljanja v javnosti kupuje nove obleke, a za avtomobilistično dirko na Floridi je izbrala ljubko obleko, ki jo ima tri leta.

Melania Trump

Pred kratkim je skupaj s soprogom Donaldom prišla na Florido, da bi odprla dirko Dayton 500, saj sta bila častna gosta.

V trenutku, ko je izstopila iz letala v črno-beli obleki z vzorčkom, se je marsikomu njena obleka zdela znana - zato, ker jo je nosila že na enem od uradnih dogodkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

President Trump gives the #nascar “gentlemen start your engines” introduction at #daytona500 before rain postponed the event. Nice to see a sporting event where our President appeared to be cheered by 100% of the audience 🇺🇸😁👍#racecar #racecars #melaniatrump #celebrity #celebrities #keepamericagreat #trump2020 #trumppence #TrumpTrain #TriumphWithTrump #trump #DonaldTrump #trumpmemes #politics #conservative #conservatives #gop #republican #republicans #liberalssuck #democratssuck #president #PresidentTrump #potus #MakeAmericaGreatAgain 🇺🇸 Partners🇺🇸 @trump2016_2024president @deplorablican @secretary.of.memes @newyork4trump @conservative.news @trumpistheresistance @trumptriggersliberals @conservative_goodies @trumpingit

A post shared by Triumph With Trump (@triumphwithtrump) on

Gre za obleko modne hiše Dior, ki je okrašena s širokim, belim pasom. Nosila je čevlje Christian Louboutin -gre za modno znamko čevljev, ki jih tudi sicer rada nosi.

To obleko je Melania že oblekla pred tremi leti, ko se je odpravila v družinsko hišo na Floridi, kjer je Trump gostil kitajskega predsednika Xija Jinpinga.