Melanie Trump ima resen, vendar seksi stil oblačenja

24. 1. 2017 | Vir: Story
Deli

Lahko stavimo, da bodoče prve dame Melanie Trump ne bomo nikoli videli v lahkotnih jopicah in ekstremno barvitih kombinacijah, ker je skozi svojo modno evolucijo izoblikovala močan osebni slog. Njen tako imenovani 'političen stil' so strokovnjaki kategorizirali kot resen, a seksi.

To so zaključili, ker Melania prisega na barvno ujemanje in tako imenovani 'color blocking', salonarje in močno fen pričesko. Melania pravi, da ne sledi trendom, čeprav jo je moda vedno zanimala. Pravi, da že od nekdaj obleke izbira sama ter da se rada oblači po občutku. Z denarjem ne morete kupiti sloga, izkušnje v modnem svetu pa vam lahko izoblikujejo občutek za modo, ki ga Melania vsekakor ima. Je prava mojstrica koordinacije, saj se pri modnih podvigih strogo drži ujemajočih se barvnih shem in takšna je tudi njena omara, kjer je vse razporejeno po barvah, tudi čevlji. Zdaj z gotovostjo lahko rečemo, da je Melanijin najljubši modni kos krajša obleka brez rokavov, ki pristaja večini žensk in je vrhunec priljubljenosti dosegla v šestdesetih letih prejšnjega stoletja. Opazili pa smo tudi, da plašče zelo rada nosi kar prek ramen, kar jim zmanjšuje funkcijo, videti pa je izjemno modno. Lahko bi rekli, da so plašči za Melanio, tako kot je za večino žensk nakit, zgolj modni dodatek.

Prisega na kombinacije v kožnih tonih, izjemno rada pa ima tudi belo in rožnato. Med kampanjo je Melania nosila veliko evropskih znamk, med katere spadajo (po rodu srbska oblikovalka) Roksanda, francoski Balmain in italijanski Gucci. Po tradiciji se prva dama z osebno garderobo poklanja že znanim ameriškim oblikovalcem in tudi mladim kreatorjem, a vse kaže, da v Melanijinem primeru ne bo tako. Če pobrskamo po spominu, se bomo spomnili, da se je s Trumpom poročila v 100.000 dolarjev vredni kreaciji Diorjeve kolekcije visoke mode ter da je bila v preteklosti velika oboževalka Alexandra McQueena, Valentina, Dolceja & Gabbane in Michaela Korsa.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Elle03/2017

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 03/2017

Story 03/2017, od 12. 01. 2017