Miss Maja Zupan v vlogi ambasadorke blagovne znamke Alpina

Miss Maja Zupan v vlogi ambasadorke blagovne znamke Alpina (foto: Alpina) Alpina
Vir: Nova
6. 3. 2018

Miss Slovenije Maja Zupan se je po vrnitvi s svetovnega tekmovanja Miss World posvetila šolskim obveznostim, hkrati pa je bila vseskozi dejavna pri promociji poslovnih partnerjev, ki so sodelovali pri izboru.

Kot obraz podjetja Alpina je v sodelovanju s svojo ekipo znova sledila sloganu projekta Podpirajmo slovensko. "V Alpini so že za finalni izbor Miss Slovenije 2017 razvili in izdelali nov model elegantnega salonarja in sandal z visoko peto, kar je poseben mejnik v 70-letni zgodovini Alpine. Alpina je namreč prvič razvila in izdelala salonko z 12-centimetrsko peto," je povedala Maja, ki je ambasadorka blagovne znamke.

"To pomlad na prodajne police Alpina postavlja popolnoma prenovljeno kolekcijo ženske modne obutve. Sama sem imela priložnost preizkusiti nekaj modelov že na svetovnem izboru na Kitajskem. Ti modeli so v žirovski tovarni nastali v sodelovanju z novim italijanskim oblikovalcem Alessandrom Borella, ki za Alpino kreira nove modele trendovske obutve, namenjene sodobnim, tudi mlajšim uporabnicam, ki poleg na naravne materiale, udobno kopito in kakovostno izdelavo prisegajo tudi na modne trende."