Mister Slovenije 2017: Prijave odprte, iščejo se novi lepotci!

19. 1. 2017
Deli
Mister Slovenije 2017: Prijave odprte, iščejo se novi lepotci! (foto: Ana Gregorič, Sara Ros, Ivan Bliznetsov)
Ana Gregorič, Sara Ros, Ivan Bliznetsov

Na uradni spletni strani misterslovenia.com so že odprte prijavnice in razpisani pogoji za začetek letošnjega, že devetega izbora najlepšega v naši podalpski državici.

Organizacija Mister Slovenije bo znova prevetrila slovensko javnost in dala priložnost vsem mladim, željnih izstopanja iz povprečja.

Štirimesečna pustolovščina

Predal s prijavnicami se že polni, s tem pa se uradno pričenja tradicija štirimesečnih priprav, zanimivih družabnih in športnih aktivnosti, fotografiranja in nastopanja. Organizatorja izbora, Erik Ferfolja in Nina Uršič zopet obljubljata fantom spoznavanje modnega sveta in dela, mentorstvo s strani priznanih koreografov ter mikavne nagrade.

Iščejo različne profile

»Letos so dobrodošli različni profili – poleg kandidatov z manekenskim potencialom iščemo športno grajene, pri katerih višina ni tako pomembna, saj izbiramo tudi ambasadorja Proteini.si,« pripovedujeta organizatorja – k prijavi spodbujata vse, ki poznajo prijatelja, sorodnika, soseda, morda sošolca ali fanta, pravšnjega za laskavi naslov. Želita si čim več simpatičnih, zgovornih in sproščenih mladeničev, ki bodo s svojo energijo zapolnili prostor.

Veliki finale bo junija!

Kdo so tisti postavneži, ki bodo eno leto nosili laskavi naslov najlepšega, bo znano v začetku junija, na finalnem izboru v Ljubljani. Lento bodo, kot se spodobi, predali aktualni mister Slovenije, ptujčan Tilen Grah, Cosmo mister Gregor Potrebuješ in Klemen Zabukošek, mister Proteini.si.

Gregor Potrebuješ, Tilen Grah in Klemen Zabukošek.Lansko leto so nam vzeli dih Gregor Potrebuješ, Tilen Grah in Klemen Zabukošek.

 

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel