Modna revija znamke Chanel v prve vrste privabila same svetovne zvezdnike!

Roger Federer s soprog Mirko Vavrinec, Anna Wintour in Baz Luhrmann. (foto: Foto: Laurent Vu) Foto: Laurent Vu
Vir: Story
4. 3. 2023

V Parizu je potekal teden mode, na katerem so se predstavile številne modne hiše. Med njimi seveda tudi Chanel, ki je v Grand Palais Éphémère predstavil svoje kreacije visoke mode za pomlad-poletje 2023.

Nastala je pod budnim očesom kreativne direktorice Virginie Viard, ki je k sodelovanju povabila Xavierja Veilhana, s katerim je sodelovala že trikrat. Seveda so v prvi vrsti revije sedele same zvezdnice, ki tudi sicer rade prisegajo na Chanel. Fotografi so tako v objektiv ujeli Vanesso Paradis, družbo pa ji je delala Charlotte Casiraghi. Dami sta bili z videnim očitno zadovoljni.

Prišla je tudi Apple Martin, hčerka Chrisa Martina in Gwyneth Paltrow, ki je takoj požela nemalo pozornosti. Podobnost z njeno slavno mamo se zdi iz leta v leto samo še bolj očitna.

To pa je ena od kreacij, ki jo je Chanel predstavil na modni reviji. Brez klasičnega kostima preprosto ne gre!

Tudi Carole Bouquet, Marion Cotillard in Tilda Swinton so ljubiteljice Chanela in modno revijo so spremljale od blizu, pri tem pa so bile videti zelo elegantno in naravnost posebno.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

  • Morda bi vas še zanimalo: Več o Juretu Koširju, njegovi profesionalni smučarski karieri, kaj je počel po koncu kariere, družinskem življenju, ločitvi, sedanji partnerki Simoni in treh otrocih.

Nova Story že v prodaji

Story