Modne ikone: to poletje izrazite svoj brezhibni modni slog!

Modne ikone: to poletje izrazite svoj brezhibni modni slog! (foto: Nivea Press) Nivea Press
17. 7. 2018 | Promocijsko sporočilo

Črno-bela kombinacija je večna klasika, ki ne gre nikoli iz mode. Nanjo je med drugim prisegala tudi legendarna modna ikona Coco Chanel. Nič nenavadnega, saj drzne in klasične, elegantne in igrive črno-bele kombinacije vselej poskrbijo, da izstopate in ste brezčasno privlačne.

Ko torej to poletje ne boste vedele, kaj obleči, lahko vedno rešite zagato s klasičnimi črnimi in belimi kosi iz svoje omare. Seveda pa ob svojih črno-belih kreacijah ne pozabite uporabiti NIVEA Black&White Invisible, vodilnega antiperspiranta proti madežem na oblačilih na svetu*, saj ščiti vaša oblačila pred rumenimi potnimi madeži na belih oblačilih in belimi sledovi na črnih. Z nežno formulo in 48-urnim delovanjem proti potenju je ta dezodorant vse, kar potrebujete, da ostanete sveži ves dan in izrazite svoj brezhibni slog!

Tu je modna izdaja antiperspirantov NIVEA Black&White

To poletje velja bolj kot kadarkoli prej – pripravite se na modno izdajo NIVEA Black&White Invisible antiperspiranta! Trije izdelki omejene serije vam nudijo modne črno-bele kombinacije, pri katerih se črna in bela izrazito izmenjujeta in prinašata vsakodnevni navdih – naj gre za brezskrbno glamurozen, a sproščen videz, ali bolj prefinjen in eleganten slog.

  • Prebudite svoje kreativne moči z navdušujočimi valovitimi linijami in nežnim cvetličnim vonjem antiperspiranta v spreju NIVEA Black&White Invisible Clear iz omejene modne serije.
  • Bodite trendovski in izstopajte – zakorakajte v poletje z drznimi črtami in lahkotnim vonjem antiperspiranta v spreju NIVEA Black&White Invisible Pure iz omejene modne serije.
  • Uživajte v živahnem svežem vonju in igrivem pikčastem vzorcu, ki izražata, da ste zabavna in energična oseba, ki zadev ne jemlje preresno, z dezodorantom v spreju NIVEA Black&White Invisible Fresh iz omejene modne serije.

Ali še bolje – zberite vse tri dezodorante in izžarevajte glamurozno in modno veselje do življenja – dan za dnem!

Na voljo od julija 2018.

* Vir: Nielsen, spremljanje trga, trg dezodorantov, dezodorant proti madežem, analiza v 54 državah. Vrednost prodaje in vrednost prodaje kompletov. MAT, konec decembra 2017 (jan. 2017–dec. 2017).