Modne strukture v črni

Špela Jambrek.
Majica in hlače Max&Co., jakna špelajambrek, klobuk H&M, foto: Matija Tomc (foto: Story press) Story press
25. 1. 2015

Črna barva v modnem svetu tradicionalno zavzema favoriziran položaj. Letošnjo zimo je središčno pozicijo sicer prepustila barvitemu prepletanju, a z eleganco, prefinjenostjo in navidezno nevpadljivostjo še vedno buri stilske duhove. Iz klasične elegance se je njena vloga premaknila k dinamičnim strukturam in subtilnim elementom, ki iz navideznega 'nedogajanja' presenečajo, in tako nevpadljivo-vpadljiva črna znova prebuja neskončno zanimanja modnih ustvarjalcev in navdušencev. Novi, futuristični materiali, igra rezov, strukture znotraj struktur in dinamika v krojih so zapovedi, s katerimi črna poveljuje letošnjo zimo.

Klasična črna se oddaljuje od svoje klasične prezence.
Njeno vlogo so znotraj blagovne znamke N21 videli skozi dinamično modno prizmo, ki ustvarja igro prepletanj, svetlobe in teme ter odtenkov med njima, dinamičnih struktur in pa kreativnih presenečenj.
Xetra, 27,90 EUR
Xetra, 41,90 EUR
Max&Co., 199 EUR
Xetra, 41,90 EUR
Xetra, 48,90 EUR
H&M, 29,29 EUR
Accessorize, 19,90 EUR

Pripravila: Špela Jambrek/foto: Primož Predalič, promocijsko gradivo, Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri