Monaška princesa Charlene blestela v obleki, ki jo obožuje tudi Melania Trump!

Monaška princesa Charlene blestela v obleki, ki jo obožuje tudi Melania Trump! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 7. 2019

41-letna princesa Charlene, soproga monaškega kneza Alberta II. se je udeležila na tradicionalnem gala plesu Rdečega križa, ki poteka vsako leto. Seveda so bile vanjo uprte številne oči.

Razlog za to je bila njena čudovita obleka - s svojo eleganco in barvo obleke je izstopala iz množice in dokazala, da se lahko kosa z modnimi poznavalkami, kot sta vojvodinja Meghan Markle in prva dama ZDA Melania Trump.

Charlene

Princesa Charlene, sicer nekdanja plavalka in uspešna športnica, je nosila zeleno obleko s plaščem in izrezi na ovratniku. Poznavalci so takoj opazili, da je barva izjemno pristajala njeni polti. Lase si je spela v ohlapno figo, svoj videz pa je dodatno popestrila z uhani z biseri in majhno torbico v kombinaciji zlate in zelene barve.

Sicer so obleke s plašči zelo priljubljene - podobno je nosila Melania Trump, ko se je mudila na obisku pri britanski kraljici. Njena je bila rdeče barve. Vojvodinja Meghan pa se je ob neki slovesni priložnosti pojavila v obleki podobnega kroja, le da je bila nebeško modre barve.