Monica Belluci - ambasadorka nove inovativne linije za nego obraza

Monica Belluci - ambasadorka nove inovativne linije za nego obraza (foto: Nivea Press) Nivea Press
4. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

NIVEA predstavlja Monico Bellucci kot nov obraz in ambasadorko inovativne linije proti gubam NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Za številne najlepša ženska na svetu v čudoviti kampanji, ki je delo francoskega režiserja in fotografa Bruna Avelilana, navdihuje ženske, da mladost izvira iz nas samih.

NIVEA je bila vedno del njenega življenja

"NIVEA je bila vedno del mojega življenja, saj so po njenih izdelkih posegali moji družinski člani - tako je NIVEA še danes sestavni del moje lepotne rutine," je povedala Monica Bellucci in dodala: "Zelo sem ponosna, da sem lahko del tega genialnega projekta, saj kampanja opogumlja ženske, da se počutijo mlade od znotraj - ravno notranja lepota nas namreč dela lepe tudi na zunaj."

Naj smo si še tako različne, vse si želimo ...

Čeprav smo si različne, se različno spoprijemamo z vsakdanjimi obveznostmi in so nam v veselje različne stvari - nekatere prisegamo na šport, druge na dobro večerjo ali ogled gledališke predstave s prijateljicami, nam je ena lastnost skupna - si vse želimo, da bi imele lepo, negovano in čvrsto kožo brez gub.

Linija spodbuja proizvodnjo koži lastne hialuronske kisline in kolagena

Naravno lepa Monica Bellucci nadgrajuje notranjo lepoto z novo linijo NIVEA Hyaluron CELLular Filler, ki dokazano spodbuja proizvodnjo koži lastne hialuronske kisline in koži lastnega kolagena. S svojo inovativno formulo pomaga ženskam, da se v svoji koži počutijo dobro in samozavestno. Linija NIVEA Hyaluron Cellular Filler naredi kožo mladostnejšo, čvrsto, sijočo in napeto, gube pa se občutno zmanjšajo.

Zakaj je hialuronska kislina tako pomembna?

Hialuronska kislina je eden izmed ključnih elementov naše kože, na sebe veže vodo in jo zadržuje v koži. S tem skrbi za njeno hidracijo in spodbuja proizvodnjo kolagena, v telesu deluje kot antioksidant, in kožo ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov.

NOVO:

  • 14-dnevni tretma NIVEA Hyaluron CELLular Filler, vsebuje 5 x več hialuronske kisline

14-dnevni tretma NIVEA Hyaluron CELLular Filler vsebuje kar petkrat več hialuronske kisline, največ med vsemi NIVEA izdelki za nego kože na obrazu. Koža bo globinsko hidrirana, gube zmanjšane, koža pa vidno bolj čvrsta. V paketu za 14-dnevni tretma sta dve ampuli, vsaka zadostuje za 7 dni. Za nanos je dovolj že kapljica. Z uporabo ampul še izboljšamo učinek dnevne in nočne kreme iz linije NIVEA Hyaluron CELLular Filler. Za mlajši videz v samo 14-dneh.

Priporočamo