Na modni reviji Rašica nastopila tudi Nina Gazibara

12. 4. 2014
Deli

Rašica je na gradu Fužine predstavila novo linijo za pomlad-poletje 2014, obenem pa so predstavili tudi novo, bolj trendovsko in mladostno znamko Orange by Rašica, ki bo kupcem ponudila še več energije, mode in sproščenosti.

Nova znamka je preplet Rašicine bogate dediščine in tradicije ter sodobnih modnih smernic. Pomladno-poletno linijo med drugim odlikuje tudi romantična in trendovska čipka ter kombinacije s svilenimi vstavki.

Orange by Rašica se je odela v naravne, peščene barve, ki jih skozi grafične vzorce poživi mentol zelena barva. V kolekciji ima mesto tudi velik modni trend, povezava črne in bele barve, tu so še potiski rož in metuljev ter intenzivna turkizna barva v kombinaciji z modro.

Po modni brvi so se sprehodili znani obrazi. V pleteninah so blestele Jana Koteska, Iryna Osypenko, Tara Zupančič in Nataša Pinoza. Na povabilo organizatorjev pa se je odzvala tudi legendarna Nina Gazibara, ki je vsakič znova navdušila s svojim izhodom in izzvala aplavz gostov. Moški tandem sta bila Erik Ferfolja in Iztok Hodnik.

Kratki nagovor pred modno revijo je imela direktorica podjetja Brigita Vivod, ki se je zahvalila svoji ekipi in družini, ki jo je podprla pri nakupu podjetja. Sicer pa se je na modni reviji slavilo slovensko, zato se je Rašica za današnji modni dogodek povezala z uspešnimi slovenskimi podjetji in ustvarjalci.

Nekaj kosov nakita je nastalo pod spretnimi rokami oblikovalk Katje Koselj in Mine Toplak. Za sončna in korekcijska očala je poskrbela optika Sentina, za izvrstno izbiro čevljev Mass in za lepe frizure manekenk in manekenov pa Babylon, mesto frizur

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu