Nadiya Bychkova ima zavidljivo zbirko čevljev!

Nadiya Bychkova ima zavidljivo zbirko čevljev! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lady
26. 4. 2018

Svetlolasa lepotička Nadiya Bychkova blesti in privlači poglede, kjerkoli se pojavi. Medtem ko moški opazujejo njene precizne gibe, pa ženske vzdihujejo za njenimi oblačili. Na družabnih omrežjih ima svetlolaska nepregledno množico sledilcev, ki z navdušenjem spremljajo modne kose, tudi elegantne čevlje. Teh ima Nadiya v omari veliko, preveč, vendar toliko, da je vedno prostor še za kakšen nov par vabljivih salonarjev z visoko peto.

V dolgoletni karieri je nosila že na desetine čudovitih plesnih oblek. Nekatere še danes počivajo v njeni garderobni omari, spet druge so že zamenjale lastnika. "Poskušam prodati čim več oblačil, sicer jih ne bi imela več kam dati. Še vedno imam več kot 20 oblek. Ko nehaš tekmovati, je obleke težje prodati kot takrat, ko te vidijo z njimi na parketu. Včasih so jih kar pograbili," nam je zaupala svetlolaska.

Prav posebno mesto v njeni omari pa ima obleka, v kateri si je priplesala prvo zmago na svetovnem prvenstvu. "Te ne bom prodala, saj sem nanjo prav posebej navezana," sentimentalno pove Nadiya, katere garderobna omara je čisto premajhna za vsa čudovita oblačila, ki jih lepotička nosi na rdečih preprogah ali pa ob vsakodnevnem veselju s svojo hčerko Milo.

Težava, s katero se srečujejo številne predstavnice nežnejšega spola, tako pesti tudi plesalko, saj v garderobni omari nikoli ni dovolj prostora: "Moja garderobna omara je vedno premajhna, vsakič moramo kupiti večjo, potem pa oblačila zlagam vsepovsod po stanovanju. Razmišljala sem že o garažni razprodaji, pa nekaterih stvari kar ne morem dati, čeprav jih oblečem enkrat na leto. Imam preveč stvari, s tem se moram kar sprijazniti, pa ne toliko jaz, bolj moj partner Matija."

Njena šibka točka so predvsem čevlji. "Največja težava so zagotovo čevlji, nikakor se ne morem upreti novemu paru. Čevlji so najpomembnejši, ne vem, koliko parov, ki kraljujejo v moji omari, nisem obula niti enkrat," skesano prizna lepotička. V njeni omari prevladujejo zanimiva obuvala, tako posebna, da so primerna le za posebne priložnosti. Rada namreč kupuje kose, ki niso za vsak dan, potem pa nastane težava: "Tistih vsakdanjih pa mi zmanjka. Rada imam lepe čevlje z visokimi petami, takšne, ki so nekaj posebnega. Superg je pa vedno premalo."

Ob našem pogovoru pa se nismo mogli izogniti niti vprašanju, koliko je pripravljena plačati za čevlje. "Joj, ne sprašujte," je v simpatičnem smehu odgovorila Nadiya in nadaljevala: "Če mi je nekaj všeč, mi je všeč. Ne grem v višave, ampak včasih je cena izven običajnega človeškega razuma zame sprejemljiva." 

Foto: Primož Predalič