Nagradna anketa: Tudi na Slovenskem spolnost doživlja preporod?

15. 3. 2019 | Promocijsko sporočilo

Iz leta v leto opazno padajo tabuji, ljudje se ne sramujemo več priznati fetišev svojim intimnim partnerjem, kar naše spolno življenje posledično precej popestri. Sodeluj v vseslovenski raziskavi in izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2019!

Močno narašča tudi trend iskanja spolnega partnerja preko različnih spletnih aplikacij. Je to posledica pomanjkanja časa, udobnejši način, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev …? Eden od največjih portalov za vroče zmenke v Sloveniji beleži že več kot 112.000 registriranih članov. Kar 70 % teh spletno stran obišče prek mobilnih naprav. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo poskrbi vrhunsko razvita aplikacija.

Razvija se tudi področje virtualnih skrbnikov spletnih portalov, ki vse pogosteje predstavljajo obraz podjetja. Pionirka na erotičnem področju pri nas je zagotovo »Eva«, ki je od letos dalje skrbnica portala Urgenca.com.

Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da se Slovenci precej odpiramo, ko beseda steče o spolnosti.

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo«, in obratno?

Vsekakor izredno zanimiva, pikantna vprašanja, ter posledično takšni tudi odgovori. »Vroče« vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2019«!

POZOR: Med nagradno anketo se skrivajo vroči prizori! Zaradi nevarnosti vzburjenja vam izpolnjevanje priporočamo v spremstvu privlačne osebe.

Značke: Urgenca.com