Nagradno: Podarjamo vstopnice za film Obveščevalna

29. 6. 2016 | Promocijsko sporočilo

O luzerjih, ki postanejo policisti, je bilo posnetih že kar nekaj filmov.

Vseeno pa akcijska komedija Obveščevalna (Central Intelligence) v žanr vnaša svežino, za katero sta v veliki meri zaslužna priljubljena igralca Kevin Hart in Dwayne Johnson. Slednja namreč tvorita enega najbolj posrečenih in simpatičnih junaških duetov vseh časov.

Johnson je nekdanji piflar in tarča posmeha celotne gimnazije, ki odraste v smrtonosnega agenta ameriške obveščevalne agencije. Ko prispe v domače mesto, da bi se udeležil srednješolske obletnice, na Facebooku poišče svojega bivšega sošolca Harta. Čeprav je ta kot dijak veljal za največjega frajerja, je v odraslem življenju postal le zdolgočasen računovodja, ki večino dni nostalgično sanjari o dobrih starih časih. Johnson ga ob ponovnem snidenju zvleče v svojo tajno misijo, prežeto z mednarodno špijonažo, prevarami in nevarnimi strelskimi obračuni.

Režija: Rawson Marshall Thurber
Igralci: Dwayne Johnson, Aaron Paul, Kevin Hart

Podarjamo vstopnice za ogled filma v poljubnem terminu

Film Obveščevalna si lahko v kinematografih ogleadate že vse od 16. junija naprej.
Nagrajenec oz. nagrajenka bo lahko poljubno izbral lokacijo ogleda filma (kinematografi Kolosej ali Cineplexx ali Kino Bežigrad), kot tudi termin.
Pravilen odgovor skupaj s polnim imenom in priimkom pošljite na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si vse do petka 1. julija 2016 do 12h. (v zadevo napišite: Vstopnice za film Obveščevalna)

Podelili bomo 2 x 2 vstopnici za ogled filma v poljubnem terminu.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Kakšen je vzdevek igralca Dwayna Johnsona, ki v akcijski komediji Obveščevalna igra agenta ameriške obveščevalne agencije CIA?

  • a) The Rock
  • b) The Mountain
  • c) The Sweetheart

Priporočamo