Najdaljša nakupovalna noč ima svojo moč

Najdaljša nakupovalna noč ima svojo moč (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
13. 11. 2017 | Promocijsko sporočilo

Nočno nakupovanje je pred vrati! Polna noč popustov bo obiskovalce Cityparka s popusti in z ugodnimi nakupi razvajala v petek, 17. novembra, od 20. ure in tako kot vsaka čarovnija bo tudi ta trajala le do polnoči.

Obiskovalci lahko pričakujejo nepozaben večer, velike popuste in nagradne igre. Pobrskajte med policami prodajaln in si privoščite, kar vam srce poželi.

Nakupovanje v nočnih urah bo, zdaj že tradicionalno, sočasno pospremil prižig praznične dekoracije in začetek novoletnega nakupovalnega vzdušja. S tem bo na ulicah Cityparka, okrašenih v prazničnem duhu, vsak posameznik izbiral najlepša darila za svoje najdražje. S svečanim prižigom lučk bo do konca leta poskrbljeno, da se prepustite predprazničnem vzdušju in kakovostni ponudbi.

popusti

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo