Najnežnejša nega z novima NIVEA BABY micelarnima izdelkoma, šamponom in čistilnim gelom!

Najnežnejša nega z novima NIVEA BABY micelarnima izdelkoma, šamponom in čistilnim gelom! (foto: Nivea Press) Nivea Press
23. 5. 2018 | Promocijsko sporočilo

Micelarna tehnologija nas je povsem osvojila na področju nege obraza in las. Iz družine NIVEA sedaj prihajata tudi micelarni šampon in gel za umivanje NIVEA BABY, ki bosta poskrbela za povsem nežno umivanje dojenčka. Brez solz in draženja kože.

Redkokaj se lahko primerja s čudovitim vonjem dojenčka po kopanju. Ko gremo s prsti skozi sveže umite otroške lase, ko nežno vdihnemo vonj, nas ta osvoji za vedno. To so trenutki, ki jih ne pozabimo.

Formula brez alkohola, parabenov in umetnih barvil

Da bo umivanje las za dojenčka nadvse prijetno doživetje, je NIVEA ustvarila NIVEA BABY micelarni šampon, ki s posebno blago formulo s kamilico omogoča nežno umivanje dojenčkovih las. Formula ne vsebuje alkohola, parabenov in umetnih barvil, zato lasišča ne draži in ne izsuši.

Za mehke in čiste dojenčkove lase

Zahvaljujoč naravnim sestavinam bodo dojenčkovi lasje čisti in mehki, kopanje pa bo vsakič prijetna dogodivščina in radoživa igra. Brez težav si ta nežen šampon izposodijo tudi mamice.

Ob NIVEA BABY micelarnem šamponu je tu tudi novi NIVEA BABY micelarni čisitlni gel za dojenčke v ekonomični in praktični embalaži na potisk. Micelarni čistilni gel za občutljivo dojenčkovo kožo z naravnimi sestavinami in čisto negovalno formulo nežno očisti dojenčkovo kožo in jo naredi občutno bolj mehko in gladko. Izdelek ne vsebuje parabenov, mil, alkohola in barvil. Na policah od maja 2018.