Najnovejše modne smernice spodnjega perila in kopalk znamke Lisca

23. 6. 2015
Deli

Portoroški Grand hotel Bernardin je gostil gala dogodek, ki je postregel z modno revijo spodnjega perila in kopalk Lisca ter napovedal modne smernice za pomlad in poletje 2016.

Modno zgodbo so zaznamovali trendovski, elegantni in čutni modeli perila in kopalk, ki jih je ustvarila kreativna ekipa oblikovalk pod vodstvom direktorice razvoja v Lisci, Dragice Gantar.

Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar in Maja Ratajc so oblikovale trende prihodnje sezone, ki jih zaznamuje pestra barvna paleta in zapeljivi kroji.

Modno dogajanje na pisti sta začinila mojstra preobrazbe Daša Gradišek in Klemen Bunderla, ki sta nas v duhu časovnega popotovanja v vlogah legendarnih glasbenih osebnosti popeljala v čase Briljantine, Georga Michaela in Tine Turner.

Najnovejše modne smernice spodnjega perila in kopalk so si z zanimanjem ogledali tudi številni znani obrazi, med katerimi smo opazili prvo damo slovenske glasbe Heleno Blagne, Nino Gazibara, ki je nekoč krasila kataloge Lisce, Ivano Šundov, Martino Vrhovnik, Manco Špik in modno strokovnjakinjo Lorello Flego.

Preberite več na Cosmopolitan.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk