Najučinkovitejša formula NIVEA Q10 doslej

Najučinkovitejša formula NIVEA Q10 doslej (foto: Nivea Press) Nivea Press
9. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

Gube na naši koži so odraz vsega, kar počnemo. So shramba spominov na naše občutke, smeh, zmage in tudi izkušnje. Temu se ne želimo odreči. Želimo pa si izdelek proti gubam, ki koži pomaga zasijati v najlepši luči. Strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA so zato razvili najučinkovitejšo formulo NIVEA Q10 doslej.

Ženske smo danes prave superženske. Ustanavljamo podjetja, navdihujemo in podpiramo druga drugo, smo polne inovativnih idej in opravljamo številne vloge hkrati. Ker vse to ni vselej enostavno, nam pridejo prav super pomočniki, kot je nega kože, ki podpira njeno notranjo moč.

Linija NIVEA Q10 POWER je popolna zaveznica žensk v boju proti gubam. Nova linija znamke NIVEA nudi zelo učinkovite izdelke za nego obraza, ki delujejo skupaj s koži lastnima močnima aktivnima sestavinama – koencimom Q10 in kreatinom.

Nivea

Koencim in kreatin – popolna zaveznika vaše kože

Koencim Q10 in kreatin sta učinkoviti aktivni sestavini, ki sta naravno prisotni v mladi koži. S staranjem se njuna raven v koži zmanjšuje, zato ima koža manj energije za regeneracijo. Sčasoma postane bolj nagnjena k pojavu gub in drugih znakov staranja. Linija NIVEA Q10 POWER zapolni koži lastne zaloge in ji tako pomaga uporabiti njeno lastno moč, da nadomesti pomanjkanje, ki je povezano s starostjo. Rezultat: vidno bolj gladka, čvrstejša koža.

Koencim Q10 spodbuja tvorbo energije v celicah. Kot antioksidant deluje proti prostim radikalom znotraj in zunaj celic. Prosti radikali so snovi, ki lahko povzročijo poškodbe celic in pospešijo staranje kože.

Kreatin skupaj s koencimom Q10 koži zagotavlja dodatno energijo in je del formule linije NIVEA Q10 POWER z dobrim razlogom: ima pomembno vlogo pri obnavljanju celic in tvorbi kolagena. Formula s kreatinom pomaga koži zadržati vlago, upočasni nastanek gub in zmehča obstoječe gube.

Linija NIVEA Q10 POWER: vidno manjše gube v štirih tednih

Nova linija znamke NIVEA nudi zelo učinkovite izdelke za nego kože s celično aktivnim koencimom Q10 in vsebuje desetkrat več kreatina, kot so ga vsebovale predhodne formule. Izdelki s to kombinacijo sestavin spodbujajo naravno tvorbo kolagena v koži. Gube se vidno zmanjšajo v štirih tednih, koža pa je videti čvrstejša že po dveh tednih. Rezultat je čudovita koža zdravega videza.

NOVO!

Dnevna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo

Nova dnevna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo združuje celično aktivni koencim Q10 in visoko koncentriran kreatin, da zapolni zaloge hranilnih snovi v koži. Tako koži pomaga učinkovito odpravljati znake staranja – uživajte v vidno manjših gubah in čvrstejši koži že po štirih tednih. Visoko učinkovita NIVEA Q10 POWER formula, ki je bila posebej razvita za občutljivo kožo, ne vsebuje dišav in alkohola, obogatena je s pomirjajočim izvlečkom sladkega korena in zmanjša tri znake občutljive kože: suhost, rdečino in neprijetno napetost. Njena celovita UVA-/UVB-zaščita z ZF 15 ščiti kožo pred škodljivimi učinki sončne svetlobe.

NOVO!

Nočna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo

Med nočnim spancem kožne celice okrevajo od trdega dnevnega dela, se obnavljajo in popravljajo poškodbe. Bogata nočna krema proti gubam NIVEA Q10 POWER za občutljivo kožo spodbuja ta naravni proces regeneracije tako, da zapolni zaloge hranilnih snovi v koži z visoko koncentriranim kreatinom in koencimom Q10. Obogatena je tudi s pomirjajočim izvlečkom sladkega korena, ki zmanjša suhost, rdečino in neprijetno napetost. Izdelek ne vsebuje dišav in alkohola, naravno in učinkovito zmanjša gube ter upočasni nastanek novih gub.

Na voljo od novembra 2018.

 

Podjetje Beiersdorf AG je vodilni ponudnik inovativnih, visokokakovostnih izdelkov za nego kože in ima več kot 130 let izkušenj v tem tržnem segmentu. Podjetje s sedežem v Hamburgu zaposluje okrog 18.000 ljudi po vsem svetu in je uvrščeno na nemško borzo DAX. Beiersdorf je v proračunskem letu 2017 s prodajo ustvaril 6,8 milijarde evrov. NIVEA, vodilna blagovna znamka za nego kože na svetu*, je temelj portfelja podjetja, ki vključuje tudi blagovne znamke, kot so Eucerin, La Prairie, Labello in Hansaplast. Beiersdorfova podružnica tesa SE je vodilni proizvajalec samolepilnih izdelkov in sistemskih rešitev za industrijo, obrtnike in potrošnike na svetu.

* Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na ime krovne blagovne znamke v kategorijah nege telesa, nege obraza in nege rok; po vrednosti maloprodaje v letu 2017.