Nakup novih očal s pridelki, izdelki ali storitvami

Nakup novih očal s pridelki, izdelki ali storitvami (foto: Optika Ventura) Optika Ventura
16. 9. 2015

Ker so oči ogledalo duše, z njimi pa tudi zvedavo raziskujemo in občudujemo širni svet okrog nas, je treba zanje dobro skrbeti. Zato je pomembno, da ob poslabšanju vida poiščemo strokovni nasvet in raziščemo pestro izbiro očal. V optiki Ventura v Luciji pa so šli še korak dlje in pripravili svojim kupcem pravo presenečenje.

Da bo pogled na svet jasen, je primorska optika s posluhom za sočloveka in s čutom odgovornosti do družbe in ljudi pripravila prav posebno akcijo nakupa očal.

Med 15. septembrom in 15. oktobrom kupcem za očala namreč ne bo treba odšteti polne cene, temveč bodo polovico lahko plačali s pridelki, izdelki ali storitvami – vsem, kar je plod njihovega dela. Prinesli bodo lahko na primer nekaj gajbic jabolk, suhomesnate in mlečne izdelke, med, ponudili popravilo, čiščenje, svetovanje ali učne ure, karkoli je že področje njihovega dela. Za piko na i pa bodo višino te polovice lahko določili kar sami.

Večino prejetih pridelkov in izdelkov bo optika Ventura nato predala v dobrodelne namene.

Pobudnik akcije je Marin Medak, ki ga dobro poznamo iz avanturističnih podvigov. Kapitan veslaške posadke, ki je prečkala Atlantik in prvi pustolovec, ki je preveslal južno Sredozemlje, pravi, da bodo na ta način omogočili nakup kakovostnih izdelkov tudi tistim, ki si jih sicer težje privoščijo. Idejo je mlad inženir dobil od očeta, skupaj pa sta tako kakovosti in tradiciji dodala še družbeno odgovorno noto.

Delo se tokrat posamezniku res lahko obrestuje, zanimiva podjetniška ideja pa je prva tovrstna v Sloveniji. V ponudbi so vsa korekcijska očala, upoštevajo pa se nakupi za osebne potrebe, do dveh parov očal.