Namučili so se!

14. 2. 2017
Deli
Namučili so se! (foto: Ana Gregorič, Sara Ros, Ivan Bliznetsov)
Ana Gregorič, Sara Ros, Ivan Bliznetsov

Projekt Mister Slovenije je zopet v pogonu – komisija je na prvem kastingu, ki je postregel z zanimivim naborom prijavljenih kandidatov, že 'namučila' postavne Slovence in prvi krog tekme za uradno najlepšega po štirih urah težkih odločitev zaključila z izbiro 24 najbolj postavnih in karizmatičnih kandidatov.

Na žirantske stolčke so tokrat sedli organizatorja Erik Ferfolja in Nina Uršič, fotografinja Ana Gregorič in duhovna učiteljica Cristy Žmahar. Kastinga se je udeležilo 40 mladeničev – temeljito so jih izprašali, preverili hojo in fizično formo, vstopnico za nadaljevanje pa jih je prejelo 24.

Mister Slovenija 2017 - žirijaUsoda kandidatov je letos v rokah štiričlanske strokovne žirije: organizatorjev Erika Ferfolje in Nine Uršič, fotografinje Ane Gregorič ter duhovne učiteljice Cristy Žmahar.

Fotografinja Ana Gregorič, že nekaj let sodelujoča pri tradicionalnem izboru, nam je ob tem zaupala: »Nabor fantov je bil zelo raznolik. Ker sem fotografinja, sem se osredotočala na obrazne poteze, proporce telesa in skladnost.« Razkrila je, da so jo nekateri že prepričali in v njej že vzbudili nestrpnost, kako se bodo izkazali pred objektivom.

Pomembna je energija!

Članica žirije, duhovna učiteljica Cristy Žmahar, je dogodek – v skladu s svojim poslanstvom – doživljala na prav edinstven način. »Vsakega kandidata sem videla kot potencial, ki se lahko razvije v vse, kar bo želel,« pripoveduje ustanoviteljica portala Potovanje duše, z mnenjem, da bo letošnja sezona podala zmagovalca, ne le prijetnega po fizičnem vzoru, temveč tudi s karakternim, da bo s svojim navdihom lahko pomagal drugim. »Povabilo v žirijo projekta Mister Slovenije me je razveselilo predvsem zato, ker je moja prisotnost napoved, da je tudi lepotna industrija začela dajati močne poudarke energiji posameznikov.«

Sledita dva predizbora

V kratkem pričakujemo prve izzive, kandidati se bodo javno predstavili v dveh predizborih. Prireditvi, prežeti z glasbo, plesom in vročimi izklesanimi telesi tekmovalcev, bo gostil kranjskogorski Casino Korona prvi petek in zadnjo soboto v marcu. Vljudno vabljeni torej vsi željni pridružiti se kalvariji lepotcev in preveriti, kako vroče bo v Koroni...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord