Pričarajte "hygge" - dansko umetnost sreče v svojem domu

30. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Bliža se poletje in z njim vroči večeri, ki jih bomo lahko preživljali zunaj, ob druženju z družino in prijatelji. S poletjem prihaja tudi popoln čas za urejanje terase, balkona in vrta, iz njih pa lahko naredimo pravo oazo dobrega počutja. Če pa boste k temu dodali še ščepec "hygge" – danske umetnosti srečnega življenja, ki nas uči biti, boste dobili popolno kombinacijo sreče in prijetnega vzdušja.

“Hygge”, kot ga v svoji knjigi opisuje Louisa Thompsen Brits, je občutek pripadnosti in topline, trenutek udobja in zadovoljstva. Najdete ga lahko, če se vprašate, kje se počutite najbolj domače, katere so vaše navade in obredi, ob kom ste najbolj sproščeni. Hygge je način bivanja z drugimi ljudmi ter skrb zanje in zase. Kaj je lepšega od tega, da to čarobnost vnesete v svoj dom? Za to bo krasno poskrbelo podjetje JYSK s svojim čudovitim dekorjem in cenovno dostopnimi in ugodnimi cenami.

Prikličite toplino "hygge" v svoj dom

No, za hygge bo poskrbela prava družba, piko na “i” nepozabnim poletnim trenutkom pa bo dodal skrbno izbran dekor in okrasni elementi, ki jih boste našli v letošnji kolekciji JYSK NORDIC MOOD s svežimi barvami, resicami in pletenimi izdelki, ki so glavni elementi nove kolekcije. Zaznamujejo jo ženstvene in poletne barve kot so barva breskve, živo roza in rumena. Poletno čarobnost v brezskrbnih poletnih večerih pa bodo ustvarile lučke in lanterne, za lahkotnost pa poskrbele igrive in hudomušne LED svetilke v obliki flaminga.

Z JYSK-om ustvarite teraso, balkon in vrt po svojem okusu

Terase in balkoni danes postajajo kot nekakšni podaljški domov ali dnevnih sob, zato brez težav razmišljajte v smeri, da ju razdelite na več različnih kotičkov, podobno kot v notranjosti doma.

Na teraso ali balkon tako lahko postavite npr. vrtni lounge komplet ULLEHUSE, ki bo poskrbel za maksimalno udobje. Služi pa lahko tudi kot kotiček za počitek ali branje vaše najljubše knjige. Za manjši prostor pa bo popoln vrtni lounge trosed VEBBESTRUP.

V primeru, da boste gostitelj družabnega poletnega večera s številnimi gosti, pa se bodo odlično podali vrtni lounge stoli UBBERUP.

Ne pozabite tudi na okrasne blazine, ki bodo dale piko na “i” izgledu ter na odeje, ki vas bodo grele v hladnejših poletnih večerih.

Kaj pa okrasni elementi? Tudi ti preprosto ne smejo manjkati. Z vazo ODIN in dišečim cvetjem boste tako diskretno popestrili prostor. Z lučkami, laternami in svetilkami pa ustvarili magično vzdušje.