Trendi Promocijsko sporočilo

Nasveti za oblikovanje praznične frizure

5. 12. 2018
Deli

Veseli december prinaša obilo zabav – službenih, družinskih in zabav s prijatelji. Za te posebne priložnosti si običajno nadenemo slovesna oblačila, elegantna in bleščeča, k njim pa sodijo tudi urejeni lasje. Kako lahko frizuro za praznične priložnosti oblikujete kar sami?

Praznični čas je tu in če kdaj v letu, je ravno v decembru čas, da zažarimo v najbolj slovesni različici sebe. Urejena frizura je vsekakor del tega. NIVEA vam je pripravila nekaj uporabnih idej in nasvetov, kako jo oblikovati, da boste z njo privabljali poglede.

V trendu so zapeljivi in mehko padajoči kodri

Sledite zadnjemu trendu in očarajte z mehko padajočimi kodri, kot jih imajo zvezdnice in modne vplivnice na družbenih omrežjih. Po umivanju las nanje nanesite peno za lase NIVEA Care & Hold, ki krepi strukturo las in zagotavlja do 24-urno obstojnost frizure. Lase razčešite z glavnikom, ki ima redko posejane konice. Nato posušite in nakodrajte vsak pramen las posebej. Za mehko padajoče kodre lase po oblikovanju razčešite s krtačo za lase z naravnimi ščetinami. Kodri bodo videti čudovito urejeni, a vseeno zapeljivo sproščeni.

Očarajte s spetimi lasmi

Spete frizure pogosto povezujemo s slovesno priložnostjo. Poleg tega so zelo praktične, saj prameni las ne padajo ves čas na obraz. Najlažje jih je oblikovati, če si pred tem ne umijete las. In kakšno speto frizuro izbrati? Še vedno so zelo modne kitke in razmršene fige. Za praznično priložnost figo oblikujte tako, da ločite sprednji pramen las, preostale lase pa spnete v konjski rep. Prost pramen las igrivo nakodrajte s kodralnikom, lase v konjskem repu pa ovijte v figo in pritrdite s sponkami za lase. Frizuro učvrstite z lakom za lase NIVEA Care & Hold, ki lase hkrati učvrsti in obnavlja.

Kako slovesno oblikovati kratke in srednje dolge lase?

Tudi lastnice kratkih in srednje dolgih las imate obilo možnosti, kako oblikovati lase v slovesen videz. Počešite jih gladko nazaj ali na stran in jih učvrstite z gelom za lase NIVEA Care & Hold, ki bo lase obdržal na mestu in jim dodal rahlo svetleč in vlažen videz. Zelo elegantno je videti tudi paž z globoko stransko prečko in subtilnimi kodri. Dovolj bosta že rahlo valovita sprednja pramena las. Tudi frizura s prečko na sredini in lasmi za ušesi nikoli ne razočara. Poskusite!

Zdaj vam preostane le še to, da narišete na ustnice nasmeh in uživate v tem čudovitem prazničnem času, ki nam vsako leto obogati srce in še prehitro mine.

Linija za oblikovanje las NIVEA Care & Hold

Lak za lase NIVEA Care & Hold

Lak za lase Care & Hold lase obnavlja in zagotavlja 24-urno obstojnost frizure. Inovativna formula z EUCERITOM in pantenolom izboljša in krepi strukturo las. Las ne obteži in jih ne suši.

Kremni gel za lase NIVEA Care & Hold

Kremni gel Care & Hold za oblikovanje las obnavlja lase in zagotavlja obstojnost frizure. Inovativna formula z EUCERITOM in pantenolom izboljša in krepi strukturo las. Las ne obteži in jih ne suši. Lajša razčesavanje in ne zlepi las. Lasem podari bolj zdrav videz.

Pena za lase NIVEA Care & Hold

Pena za oblikovanje las Care & Hold lase obnavlja in zagotavlja 24-urno obstojnost frizure. Inovativna formula z EUCERITOM in pantenolom izboljša in krepi strukturo las.