Trendi Promocijsko sporočilo

Nevesta je izgubila 50 % svoje telesne teže, da bi lahko oblekla sanjsko poročno obleko

26. 9. 2023
Deli
Nevesta je izgubila 50 % svoje telesne teže, da bi lahko oblekla sanjsko poročno obleko (foto: PROMO)
PROMO

Na poročni dan si vsaka ženska želi biti videti kot princesa. Da bi uresničila svoje sanje o pravljični poroki, je Nika v 3 mesecih izgubila kar 59 kg! To je njena zgodba. Piše Anja Vidovič.

Nika Bizjak se je zaročila marca 2020, vendar ni bila navdušena nad načrtovanjem poroke in svatbe. Težka je bila 117 kg in počutila se je tesnobno. Hromila jo je misel o iskanju idealne poročne obleke. Takrat se je odločila, da je čas za spremembo. To je bila ultimativna motivacija, da bi za svojo pravljično poroko izgubila nepotrebne kilograme. Kot pravi Nika: "Največ časa in denarja sem porabila za iskanje tega, kar bi delovalo. Toda končni tretma je stal nekaj penijev in takoj deloval. To je neverjetno!"

Nika tako zelo ni hotela biti "debela nevesta", da je poskušala odvrniti fanta od snubitve!

"Preden sem shujšala, sem imela veliko pomanjkanje samozavesti. Počutila sem se kot prevarantka, ker sem pod nasmehi skrivala, kako zelo sem nesrečna zaradi svojega videza. Preizkusila sem različne diete in shujševalne programe, ki na žalost ne delujejo tako dobro, kot obljubljajo. Poleg tega veliko delam in težko najdem čas za telovadnico."

''Ko me je Robert zaprosil za roko in sem opazila, da tehtam več kot kdaj prej v življenju, sem vedela, da moram končno nekaj storiti. Takrat sem izvedela za kombinacijo Nature Burner in jabolčnega kisa," pove Nika Bizjak.

Po tem odkritju je Nika to preprosto metodo uporabljala vsak dan do dneva poroke. Trik je v tem, da se zmešata obe sestavini in rezultati so zanesljivi.

PROMO

Nika je v manj kot 3 mesecih izgubila več kot 59 kg

Srečala sem se z Niko, da bi povedala več o svoji preobrazbi. Je res vsa skrivnost v Nature Burnerju?

Anja Vidovič: Povej mi, kako si vedela, kje začeti?

Nika: Če sem iskrena, tega nisem vedela. Določila sem si, koliko lahko potrošim za hujšanje, in začela iskati informacije na internetu. Iskala sem znanstvene raziskave pa tudi zgodbe drugih ljudi, ki so se borili s prekomerno težo.

A. V.: Kako si torej izvedela za Nature Burner in jabolčni kis?

Nika: Na spletu sem naletela na zgodbo Saše, ki je shujšala za 42 kg , potem ko je slišala, da sta jo mož in njegov prijatelj za njenim hrbtom oklicala za debelo. Popolnoma razumem, kako je to, ko te kličejo debela in uporabljajo druge žaljive vzdevke. To je grozno boleče. Zanimivo pa je, da ni bilo lahko najti konkretnih informacij o tem, kako je Saši uspelo toliko shujšati. Končno sem našla posnetek intervjuja, ki ga je dala lokalni radijski postaji. V tem intervjuju je dejala, da je njen uspeh, torej izguba kar 42 kg, 100 % posledica kombinacije Nature Burnerja z jabolčnim kisom.

PROMO

Zahvaljujoč Nature Burnerju je izgubila 42 kg

A. V.: Je Nature Burner drag?

Nika: Na srečo sploh ne! Preden sem spoznala to metodo, sem porabila bogastvo za neučinkovite metode. Iz proračuna, ki sem si ga določila, mi je ostalo zelo malo. Ker je Nature Burner povsem naravna formula, njegova proizvodnja ni draga. Poleg tega mi je uspelo izkoristiti to ponudbo in sem plačala še manj! Kupila sem pakiranje Nature Burner za [param cena] in jabolčni kis za 1 evro v trgovini zraven svojega doma. V mojem proračunu je ostalo še več kot 70 evrov!

A. V.: Navdušujoče! Mi lahko razložiš, kako to deluje?

Nika: Ta metoda ni zapletena. Vsako jutro sem v kozarec vode dodajala 2 čajni žlički jabolčnega kisa in s tem popila kapsulo Nature Burner. Poleg tega v življenju nisem ničesar spremenila. V prvem mesecu sem shujšala 20 kg, predvsem v pasu. Skupaj sem se v 3 mesecih znebila 59 kg maščobe.  Sem v boljši formi kot kdaj prej!

Zakaj je Nature Burner tako učinkovit?

Nature Burner vsebuje naravno sestavino, hidroksicitronsko kislino, ki pospešuje izgubo teže z blokiranjem prekomerne proizvodnje maščobnega tkiva, hkrati pa poveča metabolizem v mirovanju za več kot 130 %. Ta kombinacija povzroči, da telo med počitkom preide od pridobivanja maščobe do kurjenja maščobe.

Klinično dokazano je, da Nature Burner z jabolčnim kisom:

1. Poveča metabolizem v mirovanju za več kot 130 %.

2. Odstranjuje škodljive toksine iz telesa.

3. Poveča raven energije in izboljša razpoloženje.

4. Blokira proizvodnjo maščobnega tkiva.

5. Znižuje holesterol.

Nika je posebej za naše bralce pripravila recept za shujševalni tretma z Nature Burnerjem, opis učinkov v naslednjih fazah tretmaja in povezavo do spletne strani, kjer je kupila Nature Burner po promocijski ceni.

Učinki: Nika je izgubila več kot 59 kg čiste maščobe v samo 3 mesecih z uporabo Nature Burner.

PROMO

1. Zmešajte 1 do 2 žlički jabolčnega kisa v kozarcu tople vode.

2. S pripravljenim napitkom popijte 1 kapsulo Nature Burner. 

1. teden

Že v prvem tednu uporabe Nature Burnerja z jabolčnim kisom me je šokiral učinek. Bila sem polna energije in nisem bila lačna. Velika prednost tretmaja je, da zavira apetit.

Najboljše pa je, da mi ni bilo treba ničesar spremeniti v svojem življenskem slogu. 7. dan tretmaja sem stopila na tehtnico in zakričala. Pokazala je že 9 kg manj! Vendar še vedno nisem bila prepričana. Konec koncev, vsi vedo, da se na začetku hujšanja izgubi veliko vode. Hotela sem počakati in videti rezultate v prihodnjih tednih.

4. teden

Po 4 tednih nisem imela nobenih dvomov. Izgubila sem 20 kg, morala sem kupiti nekaj številk manjše hlače. Ko sem uporabljala druge shujševalne tretmaje in diete, mi je okoli 3. tedna manjkalo moči, bila sem zelo šibka. Tokrat se to ni zgodilo.  Moja raven energije je ostala konstantna ves dan.

12. teden

Učinek uporabe Nature Burnerja z jabolčnim kisom je osupljiv. Izgubila sem neverjetnih 59 kg! Hvaležna sem usodi, da sem končno našla učinkovito rešitev. In vesela sem, da lahko zdaj to metodo priporočam tudi drugim.

Posodobitev: OMEJENA RAZPOLOŽLJIVOST na dan je na voljo le še 21 pakiranj Nature Burner po promocijski ceni!

PROMO

Pridobite svoj paket Nature Burner zdaj in izgubite celo 50 % teže v 3 mesecih. Promocija se bo kmalu končala!