Newyorški Met Gala v znamenju številnih lepotic in modnih ikon

7. 5. 2017

Met Gala – modni dogodek leta 2017 - je pred dnevi pritegnil v New York vse tiste, ki nekaj veljajo v svetu mode in filma.

Občudovali smo lahko Gisele Bündchen, Celine Dion, Halley Berry, Donatello Versace, Jennifer Lopez, Naomi Watts, Stello McCartney, Kate Hudson, Reese Witherspoon, Kerry Washington, Seleno Gomez, Nicki Minaj in mnoge druge lepotice in modne ikone.

  • Foto: Gisele Bündchen v obleki Stelle Mccartney

Najpomembnejši modni dogodek leta je bil v znamenju japonskega oblikovalca Reia Kawakuba. Kaj obleči, je bil tako velik izziv znanih in njihovih oblikovalcev. Nastala je pestra paleta »klasičnih« in tudi »pisanih« oblačil.

Po nekaterih virih je bila nesporna zmagovalka Rihanna, ki je imela čast in edina nosila obleko japonskega oblikovalca Reija Kawakuba. Med najlepše oblečenimi so bile tudi: Cara Delevigne Lily-Rose Depp, Dakota Johnson, Priyanka Chopra, Zendaya in tudi Celine Dion.

  • Foto: Rihanna s svojim izgledom zasenčila mnoge zvezde

#Repost @_noella ・・・ The fact that the outfit even matched with the table decorations lololol #Rihanna #METGala

A post shared by Rihanna Daily (@rihannadaily) on May 2, 2017 at 2:56pm PDT

Tudi moški so bili deležni pozornosti modnih kritikov, med njimi tudi igralca - švedska brata Alexander in Bill Skarsgård. Predvsem, seveda Tarzan Alex, ki je očaral v belem smokingu, s črnim metuljčkom. Modni svet mu ni tuj, saj je predstavnik tudi prestižnih kovčkov Rimowa, ki ga spremljajo na vsakem koraku na poti med Evropo in Združenimi državami Amerike.

Modni dogodek so poznavalci označili kot uspešen doprinos k prepoznavnosti kolekcije modnega inštituta. Njihova kolekcija šteje že 35.000 eksponatov iz petih kontinentov, sedmih držav od modnih oblek do folklornih kostumov in nakita za moške, ženske in otroke, vse od 15 stoletja do danes.

  • Foto: Med najbolj obleganimi je bila tudi igralka in model Cara Delevigne v Chanelovi obleki

Priporočamo